• Na rasprodaji!
  • -5%
  • Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Marvis Anise Mint set
    Marvis Anise Mint set
    Marvis Anise Mint set

Delovanje:
Vodica za ispiranje usta pruža dobru oralnu higijenu i svež dah. Marvis Anise Mint vodica obavija usta nepogrešivom i eksplozivnom aromom anisa. Formulacija sa fluorom ne sadrži alkohol. Ova vodica za ispiranje usta od mente od anisa je oralno ispiranje dizajnirano da neutrališe klice i bakterije koje izazivaju neprijatan miris u ustima. Ova visokokoncentrovana formula uvezena iz Firence, Italija, sadrži ksilitol i ekstrakt propolisa za promociju dobre oralne higijene, nežno i efikasno se boreći protiv karijesa i gingivitisa bez iritacije zuba i desni. Vodica za ispiranje usta Marvis Anise Mint ostaviće osećaj čistoće u ustima i dati svež dah sa jedinstvenim, slatkim i aromatičnim ukusom koji podseća na ukus crnog sladića. Savršen je dodatak jutarnjem ili večernjem oralnom režimu.

 

Prednosti vodice za ispiranje usta:

- osvežava i čisti vaša cela usta

- stvara osećaj ukusa slatkog sladića

- pruža dugotrajnu svežinu u ustima

- smiruje upale i uravnotežuje pH nivoe

- pomaže u postizanju dobre oralne higijene i svežeg daha

- sadrži prirodne ekstrakte ksilitola i propolisa

- bez alkohola, parabena i ftalata

- smeštena u staklenu bocu u vintage stilu

 

Marvis pasta za zube od mente anisa prožeta je ukusno začinjenim zvezdastim anisom i eksplozivnom svežinom peperminta. Fluorid održava zdravu zubnu gleđ, dok ulje mente osvežava dah. Zubni plak se efikasno uklanja i desni se neguju. Marvis pasta za zube od mente anisa je novi dodatak standardnom asortimanu koji kombinuje zagrevajući ukus zvezdastog anisa u neverovatno kremastu pastu za zube od mente koja ostavlja živu, dugotrajnu svežinu. Smanjuje promenu boje zuba. Oštar ukus daje dugotrajan prijatan osećaj u ustima. Formula pomaže u sprečavanju karijesa, bori se protiv kamenca i plaka, i održava dah svežim tokom celog dana. Luksuzno oblikovana tuba.

 

Način upotrebe:
Marvis Eau de Bouche Anise Mint Mouthwash: Rastvorite 1 čep Marvis vodice za ispiranje usta sa 4 dela vode. Isperite dva puta dnevno po 30 sekundi nakon četkanja. Držati van domašaja dece. Ne gutati tečnost, čak ni kada je razblažena. Koncentrovana formula: uvek razblažite vodom pre upotrebe.

 

Marvis Anise Mint pasta za zube: Istisnite pastu iz tube u količini veličine graška na četkicu za zube. Pokvasite malo vodom, a potom četkajte zube i isperite usta. Četkajte dva puta dnevno najmanje dva minuta svaki put. Zamenite četkicu za zube svaka 2-3 meseca.

 

Sastav:
MARVIS EAU DE BOUCHE ANISE MINT MOUTHWASH: AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, POLOXAMER 407, SODIUM LAURYL SULFATE, AROMA (FLAVOUR), BENZYL ALCOHOL, SODIUM SACCHARIN, SODIUM BENZOATE, XYLITOL, SODIUM FLUORIDE, ILLICIUM VERUM (STAR ANISE) FRUIT / SEED OIL, CITRIC ACID, LIMONENE, CI 42090 (FD&C BLUE NO.1).

 

MARVIS ANISE MINT PASTA ZA ZUBE: GLYCERIN, ALUMINUM HYDROXIDE, AQUA / EAU / WATER, SILICA, AROMA, CELLULOSE GUM, TITANIUM DIOXIDE (CI77891), XYLITOL, SODIUM LAURYL SULFATE, SODIUM SACCHARIN, SODIUM FLUORIDE, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, LIMONENE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje:

Marvis Anise Mint pasta za zube 85ml

Marvis Eau de Bouche Anise Mint Mouthwash 120ml

005680013781

Pregled

Napišite vaš komentar

Anise Mint set

Marvis je brend čiji se proizvodi prodaju kupcima koji su svesni dizajna širom sveta i mogu se naći u kupatilima luksuznih hotela kao što su Hotel Boveri u Njujorku i Mama Shelter u Parizu. Ovaj set uključuje Marvis Anise Mint vodicu za ispiranje usta (120ml) i Anise Mint pastu za zube (85ml).

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje