Delovanje:
Zahvaljujući sastavu ADS (Anti-Discoloration System) neželjeni efekti hlorheksidina su u potpunosti smanjeni, jer je znatno smanjena mogućnost pojave obojenja zuba i jezika i nema promene u osećaju ukusa. Tečnost za ispiranje Curasept ADS ne sadrži alkohol, tako da ne isušuje sluzokožu usta.

 

Tečnost za ispiranje Curasept ADS 220 idealna je za sve koji imaju poteškoće sa tkivima oko zuba, kao i za korisnike proteza ili ortodontskih aparata. Pomaže i u zaštiti desni pre i nakon dentalnih zahvata ili tokom intenzivne oralne higijene.

 

Način upotrebe:
Nakon pranja zuba, jednom kašikom (10ml) nerazređene tečnosti ispirati usta tokom jednog minuta. Tečnost za ispiranje se sme upotrebljavati 7 do 14 dana odnosno, prema savetima odabranog stomatologa.

 

Sastav:
WATER, XYLITOL, PROPYLENE GLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ASCORBIC ACID, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, AROMA, POLOXAMER 407, SODIUM METABISULFITE, SODIUM CITRATE, CI42090.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

11008828

Pregled

Napišite vaš komentar

Curasept ADS 220 tečnost za ispiranje usta 200ml

Tečnost za ispiranje Curasept ADS 220 sa 0,20 % hlorheksidina (CHX), efikasno sprečava nastanak zubnih naslaga. Budući da je CHX vrlo postojan, ostaje na površini duže vreme nakon upotrebe i tako nastavlja delovati.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje