Delovanje:
Curasept ADS 350 gel efikasan je kod sledećih problema:

- čirevi na ustima

- gingivitis

- parodontitis

- povučene desni

- nega nakon oralne hirurgije

- karijes

 

Curasept ADS 350 gel pomaže u sprečavanju postoperativnih komplikacija kada se koristi pre ili posle stomatološkog tretmana, uključujući endodontske i implantacijske postupke. Gel je bez alkohola i šećera, a poseduje i jedinstveni sistem protiv uklanjanja boje koji znatno smanjuje promenu boje zuba i neprijatne promene u percepciji ukusa povezanih sa tradicionalnim hlorheksidinim proizvodima.

 

Način upotrebe:
Gel nanesite čistim prstom, ultra mekom četkicom za zube ili interdentalnom četkom. Upotreba je od 7 do 14 dana.

 

Sastav:
VODA, PROPILEN GLIKOL, KSILITOL, HIDROKSIETIL CELULOZA, HLORHEKSIDIN DIGLUKONAT, ASKORBINSKA KISELINA, PEG-40 HIDROGENIZOVANO RICINUSOVO ULJE, NATRIJUM METABISULFIT, AROMA, METILPARABEN.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

11008823

Pregled

Napišite vaš komentar

Curasept ADS 350 gel protiv plaka 30ml

Curasept ADS 350 Periodontal gel je aktualni gingivalni tretman koji nudi sve prednosti Curasept vode za ispiranje usta, ali u gelu veće čvrstoće. Sadrži 0,5% hlorheksidina i predviđen je za kratkotrajnu, intenzivnu upotrebu i nudi efikasnu zaštitu protiv plaka i karijesa.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje