Delovanje:
Pasta za zube Curasept ADS ne sadrži sredstvo za penjenje NLS (natrijum lauril sulfat), jer utiče na delovanje hlorheksidina. Preporučuje se korisnicima zubnih proteza ili fiksnih ortodontskih aparata, osobama sa zubnim implantatima i onima koji imaju poteškoća sa tkivom oko zuba. Nakon operativnih zahvata preporučuje se da se koristi zajedno sa rastvorim za ispiranje usta Curasept ADS 220, koja isto tako sadrži hlorheksidin, a zajedno predstavljaju idealnu zaštitu od karijesa.

 

Način upotrebe:
Pasta za zube Curasept ADS 712 idealna je za sve koji imaju poteškoće sa tkivima oko zuba, kao i za korisnike proteza ili ortodontskih aparata, koji su izloženi većem riziku od nastanka zubnog karijesa. Upotreba svakodnevno ili prema uputstvima odabranog stomatologa.

 

Sastav:
SORBITOL, AQUA, HYDRATED SILICA, GLYCERIN, XYLITOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, AROMA, ASCORBIC ACID, SODIUM METABISULFITE, CELLULOSE GUM, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, SODIUM SACCHARIN, SODIUM METHYLPARABEN, SODIUM CITRATE, C.I. 42090.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

11008825

Pregled

Napišite vaš komentar

Curasept ADS 712 pasta za zube 75ml

Pasta za zube Curasept ADS 712 prikladna je za svakodnevno korišćenje ili po preporuci stomatologa. Sadrži 0,12% hlorheksidina (CHX) i 0,05% fluorida za sprečavanje nastanka zubnih naslaga i sastav ADS® (Anti-Discoloration System) koji znatno smanjuje mogućnost obojenja zuba.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje