Delovanje:
Iznenađujuće i originalno iskustvo. Gorka aromatična nota rabarbare pomešana sa snažnom svežinom nane i mentola. Fuzija jedinstvenih ukusa sa nabojem gorko-slatke energije.

 

Način upotrebe:
Istisnite pastu iz tube u količini veličine graška na četkicu za zube. Pokvasite malo vodom, a potom četkajte zube i isperite usta. Četkajte dva puta dnevno najmanje dva minuta svaki put. Zamenite četkicu za zube svaka 2-3 meseca.

 

Sastav:
Glycerin, Aluminum Hydroxide, Aqua, Silica, Aroma, Cellulose Gum, Titanium Dioxide, Xylitol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Citric Acid, Sodium Citrate, Limonene.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

005680011655

Pregled

Napišite vaš komentar

Sweet & Sour Rhubarb pasta za zube 75ml

Marvis Rhubarb pasta za zube je tretman za oralnu higijenu koji omogućava čišćenje zuba i borbu protiv karijesa, kao i blago uklanjanje mrlja od duvana, kafe, vina. Ova pasta donosi sjaj zubima i osvežava dah uz pomoć peperminta i ledenog mentola, dok ujedno donosi ukus pite od rabarbare.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje