Delovanje:
Zaštita i izbeljivanje zuba od 1958. godine, italijanski brend za higijenu zuba Marvis predstavlja pastu za zube Smokers Whitening Mint; kremasta pasta za zube sa osvežavajućim ukusom mente koja izbeljuje i štiti zube dok osvežava dah. Razvijena da održi zube i desni zdravim, dok istovremeno sprečava karijes i uklanja mrlje, pasta za zube koristi nežnu formulu na bazi ksilitola i sorbitana za čišćenje i očuvanje zuba bez iritacije. Doživite luksuznu i savremenu oralnu higijenu.

 

Smanjuje promenu boje zuba. Oštar ukus ukusa daje dugotrajan prijatan osećaj ukusa. Formula pomaže u sprečavanju karijesa, bori se protiv kamenca i plaka i održava dah svežim tokom celog dana. Luksuzno oblikovana cev.

 

Način upotrebe:
Istisnite pastu iz tube u količini veličine graška na četkicu za zube. Pokvasite malo vodom, a potom četkajte zube i isperite usta. Četkajte dva puta dnevno najmanje dva minuta svaki put. Zamenite četkicu za zube svaka 2-3 meseca.

 

Sastav:
Glycerin, Hydrated Silica, Aqua / Eau / Water, Tetrapotassium Pyrophosphate, Aroma, Xylitol, Titanium Dioxide, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose gum, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene, Eugenol.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 85ml

005680011658

Pregled

Napišite vaš komentar

Smokers Whitening Mint pasta za zube 85ml

Kremasta pasta za zube sa osvežavajućim ukusom mente koja izbeljuje i štiti zube dok osvežava dah.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje