Delovanje:
Pasta za zube pouzdano uklanja zubne naslage i jača zubnu gleđ uz pomoć fluorida sadržanog u formuli. Ulje peperminta i ukus đumbira obezbeđuju svežiji dah koji traje duže.

 

Način upotrebe:
Istisnite pastu iz tube u količini veličine graška na četkicu za zube. Pokvasite malo vodom, a potom četkajte zube i isperite usta. Četkajte dva puta dnevno najmanje dva minuta svaki put. Zamenite četkicu za zube svaka 2-3 meseca.

 

Sastav:
Aluminum Hydroxide, Aqua, Sorbitol, Glycerin, Silica, Cellulose gum, Aroma, Sodium Laureth Sulfate, Titanium Dioxide (ci77891), Sodium Lauryl Sulfate, Citric Acid, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Limonene.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 85ml

005680011653

Pregled

Napišite vaš komentar

Ginger Mint pasta za zube 85ml

Pasta za zube Marvis Ginger Mint je fascinantna kombinacija đumbira i nane koja se može pohvaliti harmoničnim kontrastom između egzotične začinjenosti i arktičke svežine.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje