Delovanje:
Pasta sadrži mikrogranule silikata koje pospešuju čišćenje zuba bez iritacije desni i oštećivanja gleđi.
Pasta ne sadrži natrijum laurat i natrijum  lauril  sulfat  koji  se koriste u standardnim pastama za  izbeljivanje  zuba,  koji čiste i izbeljuju zube, ali deluju veoma agresivno na gleđ i desni.Pogodna je i za upotrebu kod dece starije od 3 god.
Homeopatija i aloe fresh whitening pasta za zube - kako ne sadrži  mentol preporučuje se svim osobama koje su na nekom homeopatskom tretmanu jer ne umanjuje efikasnost homeopatskih lekova.
Ksilitol  (zaslađivač prirodnog porekla) povećava pH vrednost usne duplje nakon obroka i time sprečava razmnožavanje bakterija koje uzrokuju naslage i karijes.

Aloe fresh paste za zube, umesto vode, sadrže sok aloje. Voda, uobičajeni sastojak pasti za zube široke potrošnje, nema nikakvo blagotvorno dejstvo u oralnoj higijeni, dok sok aloje ublažava bolove i oticanje desni i doprinosi smanjenju postojećih upalnih procesa. Sok od aloje se dobija hladnim ceđenjem svežih biljaka, uzgajanih na plantažama bez upotrebe hemijskih pesticida i đubriva.

 

Sastav:
Pasta sadrži jedinstvenu kombinaciju prirodnih aktivnih sastojaka:
Aloe vera – umirujuće delovanje
Žalfija – antiseptično i protivupalno delovanje
Likviricija  – deluje umirujuće i osvežavajuće
Ksilitol – (zaslađivač prirodnog porekla) povećava pH vrednost usne duplje nakon obroka i time sprečava razmnožavanje bakterija koje uzrokuju naslage i karijes.
Islandski lišaj – izbeljuje i čisti zube

Proizvod ne sadrži: parabene, sulfate, saharin i fluor.

 

Pakovanje: 100ml

 

11009035

Pregled

Napišite vaš komentar

Aloe Fresh Whitening - Homeopathic pasta za zube 100ml

Pasta za zube sa sastojcima prirodnog porekla, sadrži jedinstvenu kombinaciju prirodnih satojaka za belje i sjajnije zube.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje