Delovanje:
Marvis koncentrovana vodica za ispiranje usta je bez alkohola i sadrži prirodne ekstrakte, ksilitol i propolis. Formulisana je za dobru oralnu higijenu, svež dah i jedinstveno iskustvo čišćenja.

 

Prednosti proizvoda:

- osvežava i čisti vaša cela usta

- pruža dugotrajnu svežinu u ustima

- smiruje upale i uravnotežuje pH nivoe

- pomaže u postizanju dobre oralne higijene i svežeg daha

- sadrži prirodne ekstrakte ksilitola i propolisa

- bez alkohola, parabena i ftalata

- smeštena u staklenu bocu u vintage stilu

 

Način upotrebe:
Rastvorite 1 čep Marvis vodice za ispiranje usta s 3 dela vode. Isperite dva puta dnevno po 30 sekundi nakon četkanja. Držati van domašaja dece. Ne gutati tečnost, čak ni kada je razblažena. Koncentrovana formula: uvek razblažite vodom pre upotrebe.

 

Sastav:
WATER (AQUA / EAU), GLYCERIN, POLOXAMER 407, SODIUM LAURYL SULFATE, AROMA (FLAVOR), BENZYL ALCOHOL, SODIUM SACCHARIN, SODIUM BENZOATE, XYLITOL, SODIUM FLUORIDE, MENTHA SPICATA (SPEARMINT) HERB OIL, CITRIC ACID, LIMONENE, CI 19140 (FD&C YELLOW NO. 5), CI 42090 (FD&C BLUE NO. 1).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 120ml

005680013899

Pregled

Napišite vaš komentar

Eau de Bouche Spearmint Mouthwash 120ml

Živa senzacija klasične mente. Mešavina nane i slatkog aromatičnog bilja. Za svež i intenzivan ukus i dah. Marvis je brend čiji se proizvodi prodaju kupcima koji su svesni dizajna širom sveta i mogu se naći u kupatilima luksuznih hotela kao što su Hotel Boveri u Njujorku i Mama Shelter u Parizu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje