Delovanje:
Zahvaljujući mekoj teksturi i posebno razvijenoj formuli Avaricon Hemor vlažne maramice pružaju osećaj čistoće i svežine tokom celog dana. Natopljene su ekstraktima lekovitog bilja i namenjene za higijenu i negu iritirane kože i sluznice analne regije. Hamamelis je u tradicionalnoj medicini poznat po svojim antiinflamatornim, regenerativnim i lokalnim hemostatskim svojstvima zbog kojih se decenijama koristi kao pomoć u terapiji hemoroida. Osim ekstrakta hamamelisa sadrži kamilicu, aloju i pantenol. Ekstrakt kamilice, bisabolol i hidrantna emulzija umiruju osetljivu kožu intimne regije i štite je od isušivanja.

 

Način upotrebe:
Maramice koristiti umesto toalet papira, nakon defekacije, kao i po potrebi. Nakon upotrebe proizvod se može baciti u WC šolju.

 

Sastav:
DEIONIZED WATER, OLIVE OIL PEG-7 ESTERS, CETEARETH-12 ,CETEARYL ALCOHOL,WITCH HAZEL EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, POLYSORBATE-20, CETEARYL ISONONANOATE, CETEARETH-20, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, CETYL PALMITATE, PANTHENOL, CHAMOMILLE RECUTITA EXTRACT, METHYLPARABEN,2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL, PHENOXYETHANOL, PROPYLPARABEN, CITRIC ACID,ALOE BARBANDESIS LEAF JUICE, BISABOLOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 20 komada

11004919

Pregled

Napišite vaš komentar

Avaricon Hemor vlažne maramice protiv hemoroida 20 kom

Avaricon Hemor vlažne maramice svojim sastavom i teksturom namenjene su za održavanje pravilne higijene i olakšanje tegoba osetljive i iritirane kože i sluznice analne regije.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje