Delovanje:
Prirodne cinkove kreme ne zatvaraju pore, omogućavajući koži da diše i pomažu u zaštiti od iritacija. Umirujuća cinkova krema je 100% prirodna i ima zdravu koncentraciju cinkovog oksida koji stvara zaštitni sloj na bebinoj koži, dok sastojci biljnog porekla deluju na smirivanje iritacije i negu osetljive kože.

 

Cink je blago antiseptični i umirujući sastojak koji ublažava nelagodnosti i stvara barijeru protiv vlage na koži vaše bebe. Krema zadrži bioaktivne sastojke koji su bogati vitaminima, uljem nevena, jojobe i žutog noćurka i antiinflamatornim dejstvima ekstrakata sladića, ovsene kaše i bisabolola. Pomaže u ublažavanju nelagodnosti i smirivanju crvenila i iritacija. Takođe, pomaže pri povećanju otpornosti kože na vlagu i smanjivanju nelagodnosti.

 

Krema ima višestruku namenu; može koristiti za mnoga različita problematična stanja kože, poput osipa, uboda insekata, manjih ogrebotina, akni i ekcema.

 

Način upotrebe:
Krema se nanosi laganim utrljavanjem u kožu. Ima kremastu teksturu koja se lako i brzo nanosi, dok kap čistog eteričnog ulja lavande daje ovoj kremi blag i veoma prijatan miris.

 

Sastav:
Hidrolat lavande, Cink oksid, Ulje nevena, Ulje jojobe, Ulje žutog noćurka, Phytocream, Šea puter, Pantenol, Skvalan, Ekstrakt sladića, Ekstrakt zobi, Bisabolol, Glicerin, Vitamin E, Geogard ultra, Alantoin, Ksantan guma, Eterično ulje lavande.

 

Proizvodi su klinički ispitani u akreditovanoj laboratoriji i poseduju izveštaj o zdravstvenoj ispravnosti.

 

Pakovanje: 70ml

005680010841

Pregled

Napišite vaš komentar

Cinkova umirujuća krema 70ml

Najveći dermatološki problem novorođenčadi i beba je pelenski osip. Umirujuća cinkova krema stvara zaštitni sloj na bebinoj koži, dok sastojci biljnog porekla deluju na smirivanje iritacije i negu osetljive kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje