Delovanje:
Novorođenčad i bebe imaju veoma osetljivu kožu do nedavno zaštićenu u maminom stomaku koja odjednom postaje izložena slobodnim radikalima i pelenama, koje konstantno trljaju kožu i prave pukotine.

 

Krema za pelensku regiju je bez veštačkih sastojaka i 100% prirodna, bez mirisa, konzervanasa, boja i antiseptika. Sadrži hranljive i negujuće sastojake poput ulja žutog noćurka, pantenola, koloidnog brašna zobi i vitamina E. Krema stvara zaštitni sloj koji povećava otpornost kože na vlagu i samim tim smanjuje mogućnost pojave ojeda, iritacije i crvenila. Ostavlja kožu elastičnom i glatkom. Idealno pH balansirana za kožu vaših mališana, krema za pelensku regiju ne narušava optimalne uslove mikrobioma kože.

 

Način upotrebe:
Nanesite pri svakom menjanju pelena. Celu pelensku regiju namažite kremom koja će štititi kožu od spoljnih uticaja i sprečiti njeno trenje o pelene. Može se koristiti na bilo kom delu tela gde je koža suva, ispucala ili gruba.

 

Sastav:
Shea puter, Lanolin, Ulje žutog noćurka, Pantenol, Koloidno brasno zobi, Alantoin, Vitamin E.

 

Proizvodi su klinički ispitani u akreditovanoj laboratoriji i poseduju izveštaj o zdravstvenoj ispravnosti.

 

Pakovanje: 50ml

005680010846

Pregled

Napišite vaš komentar

Krema za pelensku regiju 50ml

Novorođenčad i bebe imaju veoma osetljivu kožu koja je do nedavno bila potpuno zaštićena u maminom stomaku. Idealno pH balansirana za kožu mališana, krema za pelensku regiju održava optimalne uslove kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje