Delovanje:
Pojačajte svoj najsvežiji sjaj kože uz Armani Beauty hajlajter boje bledog šampanjca. Drugi osećaj kože koji kožu lica oblači u sjajni veo.

 

Način upotrebe:
Nanesite proizvod od slepoočnice na gornju jagodicu i izmiksajte vrhovima prstiju. Nanesite na gornje jagodice i vrh obrva da osvetlite lice i prelomite svetlost. Nanesite malu tačku hajlajtera na Kupidonov luk kako biste osvetleli usne.

 

Sastav:
AQUA / WATER, CYCLOPENTASILOXANE, PHENYL TRIMETHICONE, ISONONYL ISONONANOATE, ALCOHOL, PEG-10 DIMETHICONE, GLYCERIN, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, BIS-PEG / PPG-14/14 DIMETHICONE, VINYL DIMETHICONE / METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, MAGNESIUM SULFATE, DIMETHICONE, TIN OXIDE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 3.9ml

005680014247

Pregled

Napišite vaš komentar

Neo Nude A-Highlight (N°10) 3.9ml

Giorgio Armani Beauty predstavlja Neo Nude liniju proizvoda za kožu, obraze i usne, uz obećanje savršenstva „bez šminke“: savršenstvo koje izgleda stvarno. Nevidljiv, otporan na nesavršenosti, pruža sve što je ženi potrebno da bi se osećala samopouzdano i da bi otelotvorila prepoznatljivi Armani sjaj.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje