Delovanje: 
Razređuje sekret (mukolitički)
Pomaže pri izbacivanju sekreta (ekpektorantni)
Sprečava napade kašlja (antitusivni)
Otvara bronhije i olakšava disanje (spazmolitički)
Oblaže sluzokožu i umiruje upalu disajnih puteva (antiinflamatorni)

Velika prednost Herbiko sirupa je što se može primenjivati i kod suvog kašlja za njegovo smirivanje, a i kod kašlja koji prati sekret za njegovo razređivanje i lakše iskašljavanje.

 

Način primene: 
Odrasli: 3 puta dnevno po 15 ml
Deca školskog uzrasta: 3 puta dnevno po 5 ml

 

Sastav:
Koren belog sleza (Althae radix) – Aktivne materije u belom slezu oblažu sluzokožu ždrela, štite je od nadražaja i na taj način umiruju kašalj. Istovremeno, mogu uticati na jačanje imunog sistema i brobu protiv bakterija.

Tečni ekstrakt korena jagorčevine (Primulae radix extractum fluidum) – Aktivni sastojci saponini deluju na otvaranje bronhija, razređuju sekret i olakšavaju njegovo izbacivanje.

Tinktura cveta kamilice (Chamomillae flos tincturae) – Azulen, etarsko ulje cveta kamilice, deluje antiinflamatorno (protiv upalno), i smanjuje iritacije na sluznicama disajnih puteva. Pored toga deluje antiseptično i dodatno pojačava antibakterijsko dejstvo.

Tinctura bosiljak (Ocimum basilicium) – Doprinosi protivupalnom dejstvu i sprečava razvoj infekcija.

Vitamin C – Se koristi za podizanje otpornosti i sprečavanje razvoja infekcija. Spada u red najefikasnijih antioksidanasa, zbog čega se preporučuje svima, a posebno pušačima.

 

Pakovanje: 250ml

11005871

Pregled

Napišite vaš komentar

Herbiko sirup protiv kašlja 250ml

Zbog svog specifičnog biljnog sastava Herbiko sirup pomaže kod svih tipova kašlja. Herbiko sirupi pomažu u rešavanju problema kod prehlade, gripa i drugih stanja kod kojih je uporan kašalj prateća pojava.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje