Delovanje:
Lagana kremasta formula stvara savršen izgled besprekorne kože i traje ceo dan. Otporan na prenos, prave boje, sa srednjom pokrivenošću koja se može izgraditi koja neće skliznuti, kliziti ili se rastopiti. Prirodna mat završnica.

 

Obogaćen mineralima i emolijensima za kondicioniranje kože i olakšavanje mešanja. Bez ulja. Vodootporan, otporan na znoj i vlagu.

 

Način upotrebe:
Za početak, izaberite nijansu korektora koja odgovara vašoj podlozi ili je za nijansu svetlija. Za najbolje rezultate preporučujemo nanošenje korektora nakon nanošenja pudera. Ciljane tehnike prikrivanja: Za tamu oko očiju koristite nešto svetliju nijansu od vašeg pudera. Za neujednačen ton kože, nosite istu nijansu kao i puder.

 

Sastav:
Water\Aqua\Eau, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Phenyl Trimethicone, Butylene Glycol, Boron Nitride, Sorbitan Sesquioleate, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Tribehenin, Magnesium Sulfate, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Methicone, Laureth-7, Glycerin, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Xanthan Gum, Alumina, Trisiloxane, Dimethicone Silylate, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, [+/- Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891), Mica].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 7ml

005680011913

Pregled

Napišite vaš komentar

Double Wear Stay-In-Place Flawless Wear Concealer (3C Medium) 7ml

24-časovno besprekorno nošenje. Korektor koji trajde do 24 sata. Oseća se udobnost, a ostaje besprekoran.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje