Delovanje:
YSL Touche Éclat High Cover Radiant korektor briše nasledne podočnjake, pomaže u brisanju znakova umora i koriguje područje oko očiju. Celo oko odmah izgleda budno i svetlo. Veća pokrivenost od originalnog YSL Touche Éclata, ova formula se može izgraditi za onoliko pokrivenosti koliko je potrebno. To je vrhunska formula za šminkanje bez šminke: stvorite besprekornu pokrivenost, a da nikada ne izgledate preterano ili veštački. Bez zgrušavanja i teškog izgleda.

 

Glavni sastojci YSL Touche Éclat High Cover Radiant korektora su Ruscus i kofein, koji se zajedno bore protiv nadutosti i otoka ispod očiju. Hijaluronska kiselina, antioksidans vitamin E i umirujući neven štite i neguju osetljivo područje oko očiju.

 

Način upotrebe:
Da biste osvetlili, nanesite na gornji deo jagodičnih kostiju i vrh obrve. Napravite trodimenzionalni efekat tako što ćete istaći most nosa i dodati blistav dodir na sredinu čela. Nanesite ispod očiju i duž unutrašnjeg ugla da biste uklonili senke za područje oko očiju.

 

Sastav:
AQUA / WATER, CYCLOPENTASILOXANE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, SORBITAN ISOSTEARATE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, MAGNESIUM SULFATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PARAFFIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CERA MICROCRISTALLINA / MICROCRYSTALLINE WAX, CAPRYLYL GLYCOL, SILICA SILYLATE, SYNTHETIC WAX, CAFFEINE, ALUMINUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYL HYDROXYSTEARATE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, [+/- MAY CONTAIN: CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77163 / BISMUTH OXYCHLORIDE].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 2.5ml

005680012118

Pregled

Napišite vaš komentar

Touche Éclat High Cover (4 Sand) 2.5ml

Izbrišite podočnjake i znake umora uz pomoć YSL blistavog korektora za predeo ispod očiju. Najnovija formula kultnog i omiljenog Touche Éclat korektora, sastoji se od patentirane tajne YSL tehnologije optičkog posvetljivanja koja je sada dostupna za rešavanje problema broj 1 žena - podočnjaka. Dizajniran za rešavanje naslednih, kao i onih uzrokovanih umorom, ova formula zapravo odbija svetlost od očiju kako bi raspršila i ispravila tamne senke. Ugrađeni aplikator četkice je savršen za nanošenje i blendanje u malom području oko očiju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje