Delovanje:
Arktički okean je morao da se istraži na dubini većoj od 2.700 metara kako bi se pronašao vredan arktički ferment: prirodni postbiotik koji je potom kultivisan biotehnologijom i iz kojeg bi se mogao razviti izuzetno efikasan ekstrakt. Clarins Masvelt Advanced vidljivo konturiše, učvršćuje i hidrira telo sa naprednom kremom trostrukog dejstva. Prožeta snažnim biljnim ekstraktima, hranljiva formula vidljivo oblikuje i definiše telo za vitkiju siluetu savremenog izgleda. Nakon upotrebe proizvoda, koža je čvršća, glatkija, intenzivno hidrirana, meka i svilenkasta. Ujedno, bore su izglađene, a figura redefinisana, dok su ruke tanje, kao i kukovi, kolena, stomak i struk.

 

Klinički rezultati¹:

- 97% je otkrilo da im je koža hidrirana odmah nakon nanošenja kreme

- 91% je otkrilo da im je koža vidno zategnutija i glatkija, kao da je podignuta

 

¹Potrošački test na 90 žena nakon 28 dana upotrebe proizvoda.

Izvor: Clarins.

 

 

Način upotrebe:
Na stomaku, struku i bokovima: čvrsto masirajte celo područje kružnim pokretima u smeru kazaljke na satu, pomerajući se odozdo prema gore i koristeći naizmenične pesnice. Na rukama: nanesite od ručnih zglobova do nadlaktica, a zatim čvrsto umasirajte na svaku ruku zatvorenom pesnicom, koncentrišući se na unutrašnjost nadlaktica. Na kolenima: nanesite odozdo prema gore, uključujući zadnje strane kolena, a zatim čvrsto umasirajte u kožu naizmeničnim pesnicama. Uz upotrebu kreme za telo uvek se preporučuje uravnotežena zdrava ishrana, kao i redovna fizička aktivnost.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, COCOGLYCERIDES, ALCOHOL, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CAFFEINE, GLYCERIN, PARFUM / FRAGRANCE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, CETEARYL GLUCOSIDE, GLYCERYL CAPRYLATE, DIMETHICONE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, MENTHOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, DISODIUM EDTA, BETAINE, SORBITOL, SCABIOSA ARVENSIS EXTRACT, CELOSIA CRISTATA FLOWER EXTRACT, T-BUTYL ALCOHOL, MITRACARPUS SCABER EXTRACT, PSEUDOALTEROMONAS FERMENT EXTRACT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680014075

Pregled

Napišite vaš komentar

Masvelt Advanced Body Shaping Cream 200ml

Krema za oblikovanje omogućava ženama mlađim od 50 godina da oblikuju i redefinišu konture svog tela. Bogata krema za oblikovanje tela cilja na tvrdokorne masnoće na rukama, stomaku, kolenima i kukovima, a za vidljivo čvršću, elegantniju i zategnutiju siluetu. Za normalnu, suvu, kombinovanu i masnu kožu.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje