Delovanje:
Biotherm Blue Therapy revitalizujuća noćna krema protiv starenja ima bogatu, gipku teksturu balzama koji se trenutno topi na koži i pruža vrhunsku udobnost. Pokreće se revitalizacijom ćilibarskih algi Laminaria Ochroleuca, koja daje energiju ćelijama i učvršćuje kožu, kao i resveratrolom koji regeneriše kožu koji smanjuje pojavu bora i finih linija. Ova balzamna noćna krema je klinički dokazana i sertifikovana od strane potrošača da vidljivo transformiše kožu.

 

Hrani kožu:

+19% zadržavanja vode¹

94% žena kaže da im koža deluje nahranjeno²

 

Popravlja:

+35% toniranost kože³

72% smatra da njihova koža izgleda revitalizovana, kao da je ponovo osvežena²

 

Glatka koža:

-15% sitnih bora⁴

85% potvrđuje da njihova koža izgleda glatkije⁵

 

¹Procena transepidermalnog gubitka vode, 24 žene, merenje posle 1h.

²Klinički test na 69 žena, T4 nedelje.

³Procena efikasnosti na 40 žena nakon 1 sata.

⁴Kliničko bodovanje na 61 ženi, nakon 4 nedelje upotrebe.

⁵Klinički test na 67 žena, T8 nedelja.

Izvor: Biotherm.

 

Od 1962. godine Biotherm nudi rešenja za negu kože koja se zasnivaju na bio-nauci. Svi Biotherm proizvodi za negu kože su prožeti ekskluzivnim Biotherm Life Plankton™, najjedinstvenijim sastojkom za regeneraciju kože i klinički je dokazano da pružaju transformativne i senzorne tretmane za negu kože koji pomažu u zaštiti i popravljanju kože od svakodnevnih urbanih agresora. Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije, dok Life Plankton™ kolekcija sadrži proizvode koji uključuju Life Plankton™ probiotički ekstrakt u najvećoj koncentraciji. Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™ sastavom, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni za njeno zdravlje.

 

Način upotrebe:
Stavite noćnu kremu uveče na čistu, suvu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte laganim pokretima na obraze, čelo i bradu.

 

Sastav:
AQUA, GLYCERIN, PROPANEDIOL, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, CERA ALBA, BEESWAX, DIMETHICONE, CETYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, SHEA BUTTER, ZEA MAYS GERM OIL, CORN GERM OIL, ELAEIS GUINEENSIS OIL, PALM OIL, ALCOHOL DENAT., GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, STEARIC ACID, MYRISTYL MYRISTATE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, ORYZA SATIVA BRAN OIL, RICE BRAN OIL, SECALE CEREALE SEED EXTRACT, RYE SEED EXTRACT, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CYATHEA MEDULLARIS LEAF EXTRACT, BETAINE, SORBITAN OLEATE, SORBITAN TRISTEARATE, CALCIUM PCA, GLYCERYL CAPRYLATE, ISOHEXADECANE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM LEVULINATE, SILICA SILYLATE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, ADENOSINE, CINNAMIC ACID, VITREOSCILLA FERMENT, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, ACETYL TETRAPEPTIDE-9, XANTHAN GUM, PENTYLENE GLYCOL, LEVULINIC ACID, RESVERATROL, POLYSORBATE 80, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, CI 77491, IRON OXIDES, CI 77891, TITANIUM DIOXIDE, MICA, FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680012351

Pregled

Napišite vaš komentar

Blue Therapy Revitalize Night 50ml

Ultra-hranljiva noćna krema protiv starenja koja obnavlja, jača i regeneriše kožu za svež i mladalački sjaj ujutru. Formula noćne kreme Blue Therapy Revitalize deluje preko noći kako bi vidljivo nahranila kožu i uklonila fine linije i bore za mladalačku, blistavu kožu lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje