Delovanje:
Pre svega, nasledni (hereditarni) gubitak kose je predispozicija a ne bolest. Zato se ne može izlečiti odjednom i zauvek. Čak ni lekovi koji se izdaju na recept ne uspevaju u tome. Takvi lekovi se moraju primenjivati stalno da bi se održao efekat. Osim visoke cene, imaju razne neželjene efekte, kao što su erektilna disfunkcija ili feminizacija muškog tela.
S druge strane, Alpecin je jednostavan za primenu i nema neželjenih efekata. Kada se koristi daje blagi osećaj svežine. Njegovi aktivni sastojci se distribuiraju duž stabljike dlake i imaju produženo dejstvo tokom naredna 24 časa.
Svakog jutra, dovoljan je samo mali napor da bismo se uverili kako naš kofeinski kompleks štiti od gubitka kose. Alpecin na bazi aktivnog kofeinskog kompleksa stimuliše aktivnost korena i produžuje fazu rasta dlake duže nego što je to genetski predviđeno: Sprečava prevremeni gubitak kose Povećava produktivnost folikula dlake Ubrzava rast kose
Losion pored kofeinskog kompleksa sadrži i druge važne mikroelemente i vitamin koji poboljšavaju rast kose (cink ubrzava metabolizam, niacin regeneriše prirodnu odbrambenu funkciju kože, a vitamin A štiti od dejstava spoljašnjih faktora. Aktivne supstance su prisutne tačno onde gde je to potrebno. Na ovaj način, Alpecin i u većim dozama nema neželjeni efekat na organizam.

 

Način primene:
Umasirati losion u kožu temena 1-2 puta dnevno. Ne ispirati.

 

Sastav:
Aqua, Alcohol Denat, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Menthol, Caffeine, Zinc PCA, Niacinamide, Limonene, Linalool, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Citral, Retinyl Acetate.

 

Pakovanje: 200ml

11007659

Pregled

Napišite vaš komentar

Coffein Liquid (kofeinski losion protiv opadanja kose) 200ml

Alpecin na bazi aktivnog kofeinskog kompleksa stimuliše aktivnost korena i produžuje fazu rasta dlake duže nego što je to genetski predviđeno.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje