Delovanje:

Nanet na kožu, Lancôme Rose Cells su njen najkompletniji sastojak za regeneraciju sjaja i lepote, koji proširuje svoja izuzetna svojstva kako bi poboljšao potencijal samoobnavljanja kože. Inspirisan sofisticiranim tretmanima za negu kože Instituta Lancôme u Parizu i izvučen iz jedinstvenog savoir fairea, ovaj izuzetan trostruki ritual nege kože u predelu oko očiju kombinuje uzvišene performanse i raskošna čulna zadovoljstva. Balzam za oči ima teksturu koja se pretvara u eliksir, a u pakovanju dolazi zajedno sa štapićem, okretnim aplikatorom za nanošenje i masažu. Regenerativna Lancôme Absolue L'Extrait Ultimate Eye Contour Ritual anti-age krema cilja na znake mladosti za lepši izgled kože u predelu oko očiju. Nakon nanošenja kontura očiju je trenutno glatkija, svežija i hidrirana.

 

Lancôme je osnovao 1935. godine vizionar pionir parfimer Armand Petitjean. Više od 80 godina, luksuzni kozmetički brend Lancôme oličava glamur sa suštinskim francuskim dodirom. Kvalitetna nega kože, bezvremenski stil i naučno dokazani rezultati obezbeđuju njegovu reputaciju autoriteta u proizvodnji proizvoda za šminkanje, kao i inovatora za negu kože, a ne samo da drži korak, već i prevazilazi očekivanja stalnim podizanjem lestive u nauci i kreativnosti na nove više nivoe. Tokom decenija, Lancôme širi svoju viziju francuskog duha i elegancije u kombinaciji sa velikim inovacijama omogućavajući mu da postane jedan od vodećih brendova luksuzne lepote u svetu.

 

Način upotrebe:
Umasirajte kremu u okviru predela oko očiju pomoću štapića za masažu.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU,GLYCERIN, CYCLOHEXASILOXANE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, ALCOHOL DENAT., PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, DEXTRIN PALMITATE, PTFE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, SUCROSE STEARATE, CERA ALBA / BEESWAX / CI.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 15ml

005680014386

Pregled

Napišite vaš komentar

Absolue L'Extrait Ultimate Eye Contour Ritual 15ml

Lancôme Absolue L'Extrait Ultimate Eye Contour Ritual je eliksir balzama namenjen za predeo oko očiju, a dolazi s aplikatorom za masažu, kao inovativna rashladna maska za oči. Posebno dizajniran i kreiran u Lancôme laboratorijama, ovaj izuzetan tretman kombinuje najdragocenije i najmoćnije sastojke proizvoda sa prilagođenim štapićem za nanošenje. Tekstura balzama stapa se s kožom oko očiju, čineći je negovanom, hidriranom i prijatnijom. Inovativna maska za oči, napravljena od ekskluzivne bioceluloze, ostavlja kožu božanstveno svežom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje