Delovanje:
Pomoću Dr. Viton Bronzan Bio kapi možete da izaberete koliko intenzivan ten želite da imate – što više kapi tamnija je boja kože. Kapi se savršeno kombinuju sa vašom postojećom kremom ili losionom za telo. Kapi sadrže 98,9% prirodnih sastojaka od kojih je 72% organski i obogaćeno podmlađujućim fito-kompleksom s organskim ekstraktima šipka, acai, chlorella, goji i zelenim čajem koji će podmladiti, osvežiti i dati sjaj vašoj koži.

 

Način upotrebe:
Preporučena doza je od 4 do 12 kapi (individualno doziranje). Bronzan Bio kapi su samo za spoljašnju upotrebu. Kapi ne treba da se koriste na oštećenoj ili iritiranoj koži. Savetujemo da punih 24 sata napravite alergijski ‘patch’ test na malim delovima kože. Pri izlaganju suncu neophodno je da koristite zaštitu sa visokim zaštitnim faktorom (SPF).

 

Sastav:
Voda, Melanin, Ekstrakt šipka, Ekstrakt Acai ploda, DHA, L-tirozin, Hlorela ekstrakt, Goji ekstrakt, Ekstrakt zelenog čaja, Eritruloza, Glicerin, Ekstrakt monaškog bibera, Fenoksietanol, Hidroksietil celuloza.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680010019

Pregled

Napišite vaš komentar

Bronzan Bio Rejuvenating Self Tanning Drops 30ml

Bronzan Bio kapi za samopotamnjivanje namenjene su za zavodljivi bronzani ten bez izlaganja suncu. Pomoću Bronzan Bio kapi vaša koža će biti tamnija, blistava i zavodljiva.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje