• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Dior Bronze Liquid Sun Self-Tanning Water (Body) 100ml | apothecary.rs
    Dior Bronze Liquid Sun Self-Tanning Water (Body) 100ml | apothecary.rs
    Dior Bronze Liquid Sun Self-Tanning Water (Body) 100ml | apothecary.rs

Delovanje:
Obogaćena DHA prirodnog porekla, ova mlečna voda poboljšava ton kože prirodnim, ujednačenim sjajem koji se pojačava iz dana u dan. Od prvog nanošenja koža je delikatno namirisana i blistava, okupana uzvišenim sjajem, kao posle vikenda na suncu. Tekstura nudi osećaj trenutne svežine za gipku kožu i finiš koji je neprimetan na dodir. Mekana i baršunasta, koži je vraćen pun komfor. Magla se ravnomerno raspršuje za svilenkastu završnicu na koži koja se ne prenosi na odeću.

 

DHA prirodnog porekla za poboljšanje tonusa kože. AHA za održavanje bronzanog sjaja. Hijaluronska kiselina vlaži, hrani i vraća udobnost koži.

 

Način upotrebe:
Namenjeno za sve tipove kože. Raspršite po celom telu ili poprskajte u ruku, a zatim ravnomerno nanesite na celo telo dok se ne postigne željeni sjaj. Nakon nanošenja obavezno operite ruke.

 

Sastav:
AQUA (WATER), GLYCERIN, DIHYDROXYACETONE, PROPANEDIOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, PENTYLENE GLYCOL, XYLOSE, PLECTRANTHUS BARBATUS ROOT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, LACTIC ACID, HYALURONIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, CELLULOSE GUM,CITRIC ACID, SODIUM METABISULFITE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, HYDROGENATED LECITHIN, SODIUM CITRATE, BENZALDEHYDE, PEG-32,PEG-12 DIMETHICONE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, ALCALIGENES POLYSACCHARIDES, POLOXAMER 407, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, LINALOOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu. DIORBRONZE

 

Pakovanje: 100ml

005680012607

Pregled

Napišite vaš komentar

Dior Bronze Liquid Sun Self-Tanning Water (Body) 100ml

Dior Bronze ponovo osmišljava svoje kultno mleko za samopotamnjivanje za telo. U jednom nanošenju, ovo mleko obavija kožu laganim, finim velom koji je osvežava, vlaži i hrani, dok ujedno potamnjuje kožu kao da je bila izložena suncu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje