• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    YSL Yves Saint Laurent Couture Colour Clutch Palette Desert Nude 12g | apothecary.rs
    YSL Yves Saint Laurent Couture Colour Clutch Palette Desert Nude 12g | apothecary.rs
    YSL Yves Saint Laurent Couture Colour Clutch Palette Desert Nude 12g | apothecary.rs
    YSL Yves Saint Laurent Couture Colour Clutch Palette Desert Nude 12g | apothecary.rs
    YSL Yves Saint Laurent Couture Colour Clutch Palette Desert Nude 12g | apothecary.rs

Delovanje:
Upoznajte najtopliji dodatak ove sezone, YSL novi Couture Color Clutch u Desert Nude nijansi, višeslojnu paletu senki za oči predstavljenu u futroli od veštačke kože ukrašenom kultnim YSL logotipom. Paleta inspirisana modom od deset novih nijansi senzualnih smeđih i toplih ružičastih tonova kako bi laskali svakom tonu kože i obliku očiju. Kreirajte izgled koji dočarava oči, u blistave, tople i zadimljene aktove inspirisane suncem opečenim pustinjama Maroka. Otvorite oči i osvetlite svoj pogled sa deset novih golih nijansi prožetih svetlošću, od mat oasis-stone i ćilibarnog satena, do usijanog metalika. Igrajte se sa različitim teksturama kako biste nadogradili prepoznatljivi i kultni izgled očiju. Inkapsulirana u luksuznoj YSL futroli, paleta je primamljiv dodatak vašoj torbi za šminkanje, držeći svaku nijansu koja vam je potrebna za kreiranje izgleda za svaku priliku: od prirodnog do smelog, od dana do noći ili od stola do večere. Sve što vam je potrebno da dizajnirate svoj izgled u jednom spoju.

 

Način upotrebe:
Da biste obezbedili besprekornu primenu, osigurajte da je područje oko očiju suvo, čisto i vlažno. Za najbolje rezultate, pre nanošenja senki premažite kapak sa YSL Touche Eclat Illuminating High Cover olovkom i nežno tapkajte vrhovima prstiju po kapku kako biste stopili proizvod.

 

Sastav:
TALC, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, MAGNESIUM CARBONATE, MAGNESIUM MYRISTATE, DIISOSTEARYL MALATE, CI 77492 / IRON OXIDES, STEARYL DIMETHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, DIMETHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, OCTADECENE, CI 77491 / IRON OXIDES, CI 77499 / IRON OXIDES, POTASSIUM SORBATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CI 75470 / CARMINE, MALTODEXTRIN, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 12g

005680013327

Pregled

Napišite vaš komentar

Couture Colour Clutch Palette Desert Nude 12g

Paleta senki za oči sa deset nijansi u mat, metalik i sjajnim završnim slojevima inspirisana fascinacijom gospodina Iv Sen Lorana (Yves Saint Laurent) za ekstremno pustinjsko okruženje: ćilibarne peščane dine, marokanski bakar i bronzano smeđe telo. Kremasta formula je pogodna za mešanje i visoko pigmentisana: savršena za brzi izgled jedne nijanse ili dramatični smokey nude izgled. Pakovanje sa potpisom YSL uključuje couture chevron futrolu sa ekspanzivnim ogledalom za savršen izgled šminke iz svakog ugla.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje