Delovanje:
Serum protiv hiperpigmentacija. Melanin je prirodan pigment koji koži daje boju. Izloženost sunčevoj svetlosti, hormonski uticaji i starenje mogu da izazovu povećanu proizvodnju melanina i da služe kao okidač za hiperpigmentacije. Hiperpigmentacije se javljaju u obliku tamnih mrlja i staračkih fleka (takođe poznatih i kao fleka od sunca) zbog kojih koža izgleda neujednačeno.

 

Eucerin Anti-Pigment dvofazni serum kombinuje dva seruma koji deluju na različite načine:

- Thiamidol®: efikasni, patentirani sastojak koji deluje u korenu nastanka hiperpigmentacija. Klinički dokazano smanjuje hiperpigmentacije i redovnom upotrebom sprečava njihov ponovni nastanak. Eucerin patentirani sastojak

- Hijaluronska kiselina: jedna od najefikasnijih hidratantnih supstanci u koži koja pomaže koži da veže vodu i zadrži vlažnost

 

Lagana emulzija klinički i dermatološki dokazano smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak, a u isto vreme i osvežava kožu. Prvi rezultati su vidljivi nakon dve nedelje i kontinuirano se poboljšavaju redovnom upotrebom. Koža je glatka i izgleda osveženo, ujednačeno i blistavo. Sada u novom pakovanju sa istom, dokazanom efikasnošću.

 

 Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum

 

Kliničke i dermatološke studije pokazale su visoku efekasnost i dobru podnošljivost na koži. Eucerin Anti-Pigment: klinički dokazano smanjuje hiperpigmentacije. Pored drugih kliničkih i dermatoloških studija, sprovedena je i studija samoprocene preparata (PiU)* koja je uključila 120 žena starosti između 25 i 55 godina. One su potvrdile sledeće rezultate nakon dve, a potom i četiri nedelje redovne primene preparata:

 

- Preparat čini moju kožu ujednačenijom 94% (nakon 2 nedelje); 97% (nakon četiri nedelje)

- Preparat čini moju kožu blistavom 100% (nakon 2 nedelje); 100% (nakon četiri nedelje)

- Preparat efikasno ublažava postojeće tamne fleke 88% (nakon 2 nedelje); 97% (nakon četiri nedelje)

- Preparat sprečava ponovni nastanak tamnih fleka 91% (nakon 2 nedelje); 95% (nakon četiri nedelje)

- Preparat smanjuje intenzitet postojećih tamnih fleka 83% (nakon 2 nedelje); 89% (nakon četiri nedelje)

*Beiersdorf AG, PUU novembar 2017.

 

Lagana tekstura. Brzo se upija. Nemasan. Blago parfimisan.

 

Thiamidol je patentirani sastojak Eucerina. Ovaj aktivni sastojak koji je razvijan 10 godina je veoma efikasan i klinički i dermatološki je dokazano da smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Thiamidol deluje na sam koren hiperpigmentacije tako što inhibira proizvodnju melanina u koži čime postojeće tamne fleke blede i čime se sprečava formiranje novih tamnih fleka. Thiamidol je ključni aktivni sastojak u Eucerin Anti-Pigment liniji i klinički i dermatološki je dokazano da smanjuje tamne fleke i sprečava njihov ponovni nastanak. Prvi rezultati su vidljivi posle dve nedelje i kontinuirano se poboljšavaju redovnom upotrebom. Tamne fleke izaziva nejednaka distribucija melanina u koži. Glavni okidači su izloženost sunčevoj svetlosti, hormosnki uticaji i starenje. Patentirani Thiamidol deluje na koren hiperpigmentacije tako što inhibira proizvodnju melanina u koži.

 

Hijuronsku kiselinu stvaraju ćeije kože i ona je deo vezivnog tkiva kože. Ima sposobnost da veže količinu vode koja je između 1.000 i 10.000 puta veća od njene težine (odnosno jedan gram vezuje između jednog i deset litara vode). Kako starimo, prirodna sposobnost kože da proizvodi hijaluronsku kiselinu opada usled čega se formiraju i produbljuju bore.

 

Način upotrebe:
Nanosite jednom dnevno (ujutru ili uveče) na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte. Pritisnite sredinu vrha bočice kako biste osigurali da ćete naneti istu količinu oba seruma. Tokom prve upotrebe seruma, možda ćete morati da pritisnete tri ili četiri puta pre nego što se serum pojavi. Nežno utrljajte u kožu. Izbegavajte kontakt sa očima. Za najbolje rezultate, koristite u kombinaciji sa Eucerin Anti-Pigment dnevnom kremom SPF 30, Eucerin Anti-Pigment noćnom kremom i Eucerin Anti-Pigment korektorom. Nanosite svaki preparat jednom dnevno. Preparate koji sadrže Thiamidol koristite najviše četiri puta dnevno.

 

Sastav:
VODA, ALCOHOL DENAT, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, ISOPROPYL PALMITATE, CETEARYL ISONONANOATE, DISTARCH PHOSPHATE, METHYLPROPANEDIOL, ISOBUTYLAMIDO THIAZOLYL RESORCINOL, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, SODIUM HYALURONATE, GLYCYRRHIZA INFLATA ROOT EXTRACT, TOCOPHEROL, GLUCOSYLRUTIN, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, GLYCERYL STEARATE, SODIUM POLYACRYLATE, DIMETHICONE, ISOQUERCITRIN, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE, TRISODIUM EDTA, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

11016739

Pregled

Napišite vaš komentar

Anti-Pigment Dual Serum 30ml

Ublažava hiperpigmentacije i do 75%¹. Prvi vidljivi rezultati posle dve nedelje². Dvofazni serum koji sadrži Thiamidol® i hijaluronsku kiselinu u visokoj koncentraciji za ujednačenu i blistavu kožu. Sada u novom pakovanju. Efikasno ublažava tamne fleke i prevenira njihov ponovni nastanak. Novo pakovanje, potvrđena efikasnost.

 

¹Klinička studija u kojoj je učestvovalo 34 žena koje su tokom 12 nedelja redovno koristile preparat dva puta dnevno.

²Uz redovnu upotrebu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje