Delovanje:
Klinički i dermatološki je dokazano da Eucerin korektor protiv hiperpigmentacija smanjuje tamne fleke i neujednačen ton kože nastao usled hiperpigmentacijskih poremećaja. Sadrži visoku koncentraciju B-Rezorcinola za smanjenje produkcije melanina i protiv hiperpigmentacija, dok je dovoljno nežan za svakodnevnu upotrebu. Nanesite ga direktno na tamne fleke kako bi koža postala vidno svetlija i ujednačenija za samo četiri nedelje, i nastavila da se poboljšava vremenom. Povećava blistavost kože. Smanjuje tamne fleke i hiperpigmentacije. Ispitanici su takođe rekli da preparati "daju blistav, zdrav, mladalački izgled", "čine kožu nežnom i glatkom" i "ne maste kožu".

 

Način upotrebe:
Koristiti nakon čišćenja lica i pre hidriranja. Koristite aplikator za precizno nanošenje kako biste naneli tanak sloj direktno i precizno na tamne fleke. Izbegavajte kožu oko tamnih fleka, jer može posvetleti normalnu kožu. Pogodno za sve tipove kože.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT, AQUA, GLICERIN, 4-BUTYLRESORCINOL, GLICIRETINSKA KISELINA, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE / VP COPOLYMER, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, BHT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 5ml

005680013573

Pregled

Napišite vaš komentar

Anti-Pigment Spot Corrector (korektor protiv hiperpigmentacija) 5ml

Korektor protv hiperpigmentacija za ciljano nanošenje na tamne fleke. Ovo precizno rešenje za tamne fleke intenzivno posvetljuje i smanjuje hiperpigmentacije kako biste imali ujednačeniji ton kože nakon samo četiri nedelje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje