Delovanje:
Tokom perioda perimenopauze i postmenopauze, hormonska neravnoteža vidljivo utiče na kožu. Nedostatak estrogena i pojačano oslobađanje kortizola intenziviraju 5 znakova starenja:

 

- proizvodnja kolagena se smanjuje, bore su dublje

- proizvodnja hijaluronske kiseline se smanjuje, a koža gubi na gustini i elastičnosti

- antioksidativna zaštita se menja, pojavljuju se staračke fleke

- ćelijska razmena se usporava, dok koža gubi sjaj

- gubitak lipida uzrokuje akutnu suvoću

 

 

Vichy je osmislio Neovadiol MENO 5 Bi-Serum da bi stao na kraj ovim problemima. Gubitak estrogena i pojačano oslobađanje kortizola intenziviraju znakove starenja. Neovadiol MENO 5 Bi-Serum u samo jednom potezu vidljivo aktivira dinamičnost 5 mehanizama protiv starenja kože u menopauzi:

 

- preoblikuje konture lica

- smanjuje vidljivost staračkih fleka

- smanjuje bore

- vraća koži sjaj

- nadoknađuje lipide u površinskim slojevima

 

Formule su klinički ocenili dermatolozi na uzorku žena sa osetljivom kožom u menopauzi. Serum se brzo upija, ne ostavlja lepljivi trag na koži, nije masan i ima svežu teksturu. Uljana faza štiti vašu kožu, a vodena faza pruža hidrataciju. Vichy Neovadiol MENO 5 Bi-Serum sadrži snažan spoj koncentrovanih dermatološki aktivnih sastojaka kao što su jedinstvena kombinacija Proxylana i ekstrakta semena sene koji su osmišljeni da ublaže vidljive efekte na koži uzrokovane hormonskim promenama, antioksidativni niacinamid, vitamini Cg i E, glikolna kiselina, kao i hranljive omega 6 i 9 masne kiseline.

 

Način upotrebe:
Upotrebljavajte MENO 5 Bi-Serum pre nanošenja dnevne i noćne kreme. Nanesite dva puta dnevno pre kreme. Dobro protresite serum pre upotrebe. Tako se mešaju dve faze, vodena i uljana, za optimalnu efikasnost. Nežno pritisnite aplikator kako biste serum istisnuli na dlan. Nanesite nekoliko kapljica seruma na lice i vrat pre nanošenja dnevne i noćne kreme. Nežno utapkajte da serum prodre u kožu. Izbegavajte kontakt sa očima i usnama. U slučaju dodira s očima odmah ih temeljno isperite. U slučaju iritacije, proredite upotrebu, a ako iritacija ne prestane, prekinite upotrebu i posavetujte se sa lekarom. Izbegavajte izlaganje suncu. Preporučuje se da korisnici koji su koristili AHA kiseline pre izlaganja suncu ta područja zaštite dnevnom kremom sa zaštitnim faktorom SPF20. Kontakt proizvoda sa kožom mora biti ograničene učestalosti ili trajanja.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, ISOPROPYL ISOSTEARATE, DICAPRYLYL ETHER, NIACINAMIDE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCOLIC ACID SQUALANE, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL, ADENOSINE, ASCORBYL GLUCOSIDE, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, CASSIA ANGUSTIFOLIA SEED POLYSACCHARIDE, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680013507

Pregled

Napišite vaš komentar

Neovadiol MENO 5 Bi-Serum 30ml

Vichy Neovadiol MENO 5 Bi-Serum namenjen je za sve tipove kože u perimenopauzi i postmenopauzi. Za vidljivu aktivaciju dinamičnosti mehanizama protiv starenja kože u menopauzi kao što su staračke fleke, opuštenost i gustina.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje