Delovanje:
Otkrijte YSL Pure Shots Light Up Brightening Serum, revolucionarnu tehnologiju izbeljivanja koja je prožeta optimalnom dnevnom dozom osvetljenja vitamina Cg u sinergiji sa cvetom belog sleza iz Maroka kako bi zaštitio kožu od spoljnih agresija i smanjio prekomernu stimulaciju melanocita. Light up tehnologija je razvijena da osvetli kožu i smanji pojavu tamnih mrlja iznutra ka spolja.

 

Dan 1: Koža izgleda svetlije i transparentnije.

Dan 28: Ton kože je ujednačen, a tamne mrlje su smanjene.

 

Testirano na svim tipovima kože pod dermatološkom kontrolom.

 

YSL Pure Shots Light Up Serum se sastoji od lagane, mlečne teksture sa specifičnom mešavinom mikro-bisera i 0,2% vitamina C. Formula čini kožu svetlijom i blistavijom od prvog nanošenja. Lagana tekstura formule se brzo upija, pomažući koži da bude mekša uz svež osećaj.

 

Učesnici testiranja* potvrdili su nakon prve upotrebe da:

77% koža izgleda mekše

84% koža izgleda navlaženo

84% koža se oseća udobno

 

*Samoocenjivanje 70 žena.

Izvor: YSL Yves Saint Laurent Beauty.

 

Ključni sastojak ovog seruma je cvet belog sleza koji sadrži mnogo složenih molekula, a koji stimulišu proces cvetanja dok štite cvet od UV zraka. Poreklom je iz mediteranskog basena. Cvet belog sleza je glavni sastojak YSL Pure Shots Light Up seruma.

 

YSL Pure Shots Light Up Serum dolazi u pakovanju koje je dopunjivo. Nakon što se potroši serum, iz flašice je moguće izvaditi dozu i zameniti je novom koja se kupuje zasebno. Ovo je dopuna za YSL Pure Shots Light Up Serum, a koja se stavlja u već postojeću flašicu. Ovaj proizvod sadrži samo dopunu, ali ne i flašicu.

 

Način upotrebe:
Nanesite danju i/ili noću pre hidratantne kreme. Izbegavajte područje oko očiju. Pogodno za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu. Testirano pod dermatološkom kontrolom.

 

Sastav:
AQUA / WATER, GLYCERIN, DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, CETYL DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, PPG-5-CETETH-20, OCTYLDODECANOL, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, BORON NITRIDE, MICA, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, SODIUM CITRATE, PHENYLETHYL RESORCINOL, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CARBOMER, PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN, ASCORBYL GLUCOSIDE, CHLORPHENESIN, XANTHAN GUM, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, DIPENTAERYTHRITYL HEXACAPRYLATE/HEXACAPRATE, SODIUM HYALURONATE, TIN OXIDE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, CITRIC ACID, T-BUTYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, CITRONELLOL, POTASSIUM SORBATE, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml dopuna

005680012134

Pregled

Napišite vaš komentar

Pure Shots Light Up Serum (Dopuna / Recharge / Refill) 30ml

Dopuna za YSL Pure Shots Light Up Serum, a koja se stavlja u već postojeću flašicu. Ovaj serum trenutno osvetljava, prosvetljuje i poboljšava tonus kože lica. Odmorite se, napunite i posvetlite kožu YSL Pure Shots Light Up serumom. Ciljano rešenje za negu kože sa snažnim rezultatima.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje