Delovanje:
Lagana formula se brzo upija i pomaže da se duboko hidrira koža lica. Ova nutritivna krema je obogaćena ribozom i cvetom narandže koji pomažu u smanjenju pojava finih bora za čvršći izgled kože. Jedinstveni mikro-biseri pomažu da se ten posvetli za zdrav sjaj.

 

YSL Pure Shots Perfect Plumper Nutri-Cream sadrži ekstrakt cveta narandže i ribozu. Inovativna formula se sastoji od bogate teksture koja se nakon nanošenja topi u kožu sa svežim, hranljivim osećajem. Krema se brzo upija u gornje slojeve kože i koža je odmah napunjena vlagom pružajući udobnost odmah nakon nanošenja.

 

Učesnici testiranja potvrdili su nakon prve upotrebe* da:

88% je istaklo da im se koža oseća prijatno

81% je istaklo da je koža meka

73% je istaklo da je koža glađa

 

*Samoocenjivanje 49 žena.

Izvor: YSL Yves Saint Laurent Beauty.

 

Formule YSL Pure Shots ne sadrže paraben, mineralno ulje, BHT, natrijum lauril sulfat, natrijum lauret sulfat, oksibenzon.

 

YSL Pure Shots Perfect Plumper Nutri-Cream dolazi u pakovanju koje je dopunjivo. Nakon što se potroši kremu, iz teglice je moguće izvaditi dozu i zameniti je novom koja se kupuje zasebno. Ovo je dopuna za YSL Pure Shots Perfect Plumper Nutri-Cream, a koja se stavlja u već postojeću teglicu. Ovaj proizvod sadrži samo dopunu, ali ne i teglicu.

 

Način upotrebe:
Nanesite danju i/ili noću na kožu lica. Pogodno za sve tipove kože, uključujući i osetljivu. Testirano pod dermatološkom kontrolom.

 

Sastav:
Aqua / Water, Glycerin, Squalane, Dimethicone, Butylene Glycol, Bis-behenyl/Isostearyl/Phytosteryl Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Limnanthes Alba Seed Oil / Meadowfoam Seed Oil, Stearyl Alcohol, C30-45 Alkyl Dimethicone, Peg-20 Stearate, Silica, Panthenol, Citrus Aurantium Amara Flower Extract / Bitter Orange Flower Extract, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, Adenosine, Capryloyl Salicylic Acid, Hydrolyzed Linseed Extract, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Potassium Hydroxide, Ribose, Sodium Hyaluronate, Tetrasodium Edta, Tocopherol, Octyldodecanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Caprylyl Glycol, Carbomer, Citric Acid, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Propylene Glycol, Trideceth-6, Benzyl Alcohol, Geraniol, Linalool, Ci 14700 / Red 4, Ci 15985 / Yellow 6, Ci 19140 / Yellow 5 , Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum / Fragrance.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml dopuna

005680012125

Pregled

Napišite vaš komentar

Pure Shots Perfect Plumper Nutri-Cream (Dopuna / Recharge / Refill) 50ml

Dopuna za YSL Pure Shots Perfect Plumper Nutri-Cream, a koja se stavlja u već postojeću teglicu. YSL Pure Shots Perfect Plumper Nutri-Cream pruža trenutni sjaj i ishranu za kožu lica. Popravlja i smanjuje prevremeno starenje kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje