• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Revitalizing Supreme+ Eye Global Anti-Aging 15ml + Synchronized Recovery Complex II serum 30ml - 1
    Estēe Lauder Revitalizing Supreme+ Eye Global Anti-Aging balzam + Synchronized Recovery Complex II serum
    Revitalizing Supreme+ Eye Global Anti-Aging balzam + Synchronized Recovery Complex II serum

Revitalizing Supreme+Global Anti-Aging 15ml

Delovanje:
Ovaj bogato hranljivi, multi-akcioni balzam značajno poboljšava vidljivu čvrstoću i elastičnost oko očiju i smanjuje izgled linija, bora, podbuhlosti i podočnjaka. On čini područje oko očiju blistavim. Uz našu moćnu RevitaKei tehnologiju koja sadrži ekskluzivni ekstrakt Moringe, vaš je ključ za oči mlađeg izgleda. Za dodatno pojačanje, može se koristiti i kao nedeljna maska za oči.

 

Način primene:
Nanesite ujutru i uveče oko područja oko očiju. Kao nedeljnu masku za oči, ostavite da deluje 2 minuta, a zatim višak obrišite maramicom.

 

Pakovanje: 15ml

 

Synchronized Recovery Complex II serum 30ml

Delovanje:
Sada sa Chronolux ™ Power Signal tehnologijom, ovaj duboko i brzo prodirući serum smanjuje izgled višestrukih znakova starenja izazvanih ekološkim napadima savremenog života. Koža deluje glatko i slabije, mlađe, blistavije i čak zategnuto. Visok nivo hijaluronske kiseline pomaže u zadržavanju vlage tokom 72 sata. Ovo pomaže u stvaranju savršenog okruženja za optimizaciju prirodnog procesa popravljanja kože. Tokom dana pomaže u zaštiti kože od napada iz okoline - ključnog dela svakodnevnog ritma kože. Pomaže u odbrani kože od vidljivih efekata oštećenja slobodnih radikala iz izvora okoline poput zagađenja, ozona, plavog svetla, infracrvene i mikro prašine. Pruža 8-časovnu antioksidativnu zaštitu kako bi obezbedio celodnevnu odbranu od napada iz okoline i pomogao da koža izgleda mlađe.

 

Način primene:
Nanesite ovaj serum za lice na čistu kožu pre hidratantne kreme, ujutru i uveče. Koristite jednu kapaljku. Nežno zagladite lice i grlo.

 

Pakovanje: 30ml

005680010305

Pregled

Napišite vaš komentar

Revitalizing Supreme+ Eye Global Anti-Aging 15ml + Synchronized Recovery Complex II serum 30ml

Kombinacija dva Estee Lauder proizvoda koji se zajedno bore sa znakovima starenja i uspešno pobeđuju bore, linije i umoran izgled kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje