• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    La Roche-Posay Anthelios XL Dry Touch Gel-Cream (SPF50+) 50ml | apothecary.rs

Delovanje:
Anthelios XL Dry Touch Gel-Cream SPF50+ pruža širok spektar veoma visoke zaštite (UVA, UVB) i pomaže u zaštiti od nekih oštećenja izazvanih infracrevnim zračenjem i zagađenjem. Vrlo vodootporan. Ne ostavlja bele tragove. Airlicium™ tehnologIja se momentalno upija u kožu i pruža kontrolu sjaja.

 

XL-Protect patentirana tehnologija filtera, omogućava širok spektar veoma visoke UVA i UVB zaštite i pomaže koži da se zaštiti od oštećenja koja mogu nastati pod dejstvom zagađenja i infracrvenih zraka. Moćna mešavina UV filtera i antioksidanasa koja ide dalje od same UVA i UVB zaštite širokog spektra i štiti kožu.

 

Airlicium™ tehnologija : Matirajuće mikročestice. Momentalno se topi i kontroliše sve izvore sjaja (sebum, znoj i vlaga).

 

Za hidriranu kožu i prijatan osećaj. Glicerin pospešuje hidrataciju i vlaženje kože nakon prvog nanošenja.

 

Prednosti proizvoda*:

- ne ostavlja kožu masnom nakon nanošenja u 87,2% slučajeva

- ne ostavlja kožu sjajnom nakon nanošenja u 85,5% slučajeva

- proizvod matira kožu nakon nanošenja u 83,6% slučajeva

 

*Ispitano na 55 odraslih muškaraca i žena, starosti 18–56, svih tipova kože, sa proširenim porama i nesavršenostima kože, sa 100% osetljivom koža, 100% reaktivnom kožom / kožom osetljivom na sunce (kako su se izjasnili) i sa najmanje 70% ispitnika sa fototipom I i II. Najmanje dva puta dnevno, pre izlaganja suncu i svaka dva sata ponovno nanošenje tokom boravka na suncu.

Izvor: La Roche-Posay

 

Bez mirisa. Ispitan pod dermatološkim nadzorom. Sadrži La Roche-Posay termalnu vodu. Za osetljivu i kožu netolerantnu na sunce. Takođe pogodan za kožu koja je sklona alergiji na sunce. Nekomedogen. Testiran na alergije.

 

Više od 25 godina, Anthelios proizvodi predstavljaju pionire u pogledu revolucionarne inovacija: UVA filteri, širok spektar zaštite, teksture i tehnologije. Klinički dokazana efikasnost na koži osetljivoj na sunce i netolerantnoj koži. Efikasnost linije Anthelios dokazana je 31 kliničkom studijom sprovedenom in-vivo od strane uvaženih dermatoloških stručnjaka iz oblasti fotodermatologije.

 

Način upotrebe:
Primenite kao poslednji korak vašeg režima nege kože. Pogodna je za primenu ispod šminke. Kremu za zaštitu od sunca naneti neposredno pre izlaganja suncu. Kako bi održali zaštitu nanosite preparat češće i u bogatijem sloju, posebno nakon znojenja ili brisanja peškirom.

 

Otvoreno izlaganje suncu može biti opasno, čak i ako koristite preparat za zaštitu od sunca jer on ne obezbeđuje 100% zaštite. Ne izlažite bebe i malu decu direktnoj sunčevoj svetlosti. Ne zaboravite da se zaštitite od sunca time što možete da nosite šešir i naočare za sunce i izbegavajte sate kada sunce pada na vrhuncu (11:00-16:00). Ne izlažite decu i bebe direktnoj sunčevoj svetlosti.

 

Sastav:
AQUA / WATER, HOMOSALATE, SILICA, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DIMETHICONE, PERLITE, PROPYLENE GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, p-ANISIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, INULIN LAURYL CARBAMATE, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, PEG-8 LAURATE, PHENOXYETHANOL, SCUTELLARIA BAICALENSIS EXTRACT / SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, SILICA SILYLATE, STEARIC ACID, STEARYL ALCOHOL, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TITANIUM DIOXIDE, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE, XANTHAN GUM, ZINC GLUCONATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680012289

Pregled

Napišite vaš komentar

Anthelios XL Dry Touch Gel-Cream (SPF50+) 50ml

Vrlo visoka, široka, fotostabilna UVA/UVB-zaštita. Za osetljivu kožu i kožu sklonu netoleranciji na sunce, poznatiju kao alergija na sunce. Sprečava pigmentacijske fleke izazvane sunčevim delovanjem. Matira kožu. Optimalna zaštita od SPF50+ sa poboljšanom zaštitom od UVA-zraka (više od evropske preporuke) zahvaljujući patentiranom sistemu filtera Mexoplex® u kombinaciji sa izvorskom vodom La Roche-Posay Thermal Spring Water sa umirujućim i antioksidativnim svojstvima.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje