Delovanje:
Širok spektar zaštite štiti kožu od UVA i UVB zraka i pomaže u sprečavanju oštećenja koja mogu nastati pod dejstvom zagađenja i infracrvenih zraka. Njegova formula omogućava formiranje snažne mreže zaštite koja omogućava homogenu, nemasnu i veoma otpornu zaštitu koja se ne pomera. Hidrira kožu. Ne ostavlja bele tragove. Nemastan. Sa La Roche-Posay termalnom izvorskom vodom.

 

NetLock tehnologija, revolucionarni sastojak u zaštiti od sunca: veoma visoka zaštita zahvaljujući nevidljivoj teksturi. Ovo formulu čini nemasnom i nelepljivom jer se mikrokapljice gela grupišu zajedno i formiraju jaku zaštitu koja je homogena, ostaje na mestu primene i veoma je otporna.

 

XL-Protect, moćna mešavina UV filtera i antioksidanasa ide dalje od same UVA i UVB zaštite širokog spektra i štiti kožu i od oštećenja izazvanih drugim agresorima kao što su infracrveno zračenje i zagađenje.

 

Glicerin pospešuje hidrataciju i vlaženje kože nakon prvog nanošenja.

 

Rezultati nakon upotrebe proizvoda:

- veoma lagana tekstura za 85%*

- ne ostavlja kožu masnom 75%*

- ne ostavlja bele tragove na koži 98%*

 

*Studija sprovedena na 69 osoba svih tipova kože. 100% reaktivna/osetljiva koža na sunce. Aplicirana na lice i telo tokom 10 do 15 dana neposredne evaluacije. Proizvod je ispitan u ekstremnim uslovima kako bi odgovorio na sve vaše potrebe zaštite: 2 sata u uslovima nalik sauni, trljan peskom.

Izvor: La Roche-Posay.

 

Ispitano pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom. Alergološki testirano. Bez mirisa.

 

Više od 25 godina, Anthelios proizvodi predstavljaju pionire u pogledu revolucionarne inovacija: UVA filteri, širok spektar zaštite, teksture i tehnologije. Klinički dokazana efikasnost na koži osetljivoj na sunce i netolerantnoj koži. Efikasnost linije Anthelios dokazana je 31 kliničkom studijom sprovedenom in-vivo od strane uvaženih dermatoloških stručnjaka iz oblasti fotodermatologije.

 

Način upotrebe:
Proizvod za zaštitu od sunca naneti neposredno pre izlaganja suncu.

 

Proizvode za zaštitu od sunca naneti neposredno pre izlaganja suncu. Preterano izlaganje suncu je opasno. Nemojte dugo da se zadržavate na suncu. Proizvodi za zaštitu od sunca ne omogućavaju neograničenu 100% zaštitu. Kako biste održali zaštitu nanosite proizvode za zaštitu od sunca češće i obilnije, naročito nakon plivanja, boravka u vodi, znojenja, tuširanja ili brisanja peškirom na suvo telo i lice. Ne zaboravite da se zaštitite od sunca time što možete da nosite šešire, kape, naočare za sunce, kao i laganu pamučnu ili lanenu slojevitu odeću. Boravite u hladu kada ste na otvorenom i ne izlažite se direktnoj sunčevoj svetlosti. Hidrirajte se redovno. Izbegavajte sate kada sunce pada na vrhuncu u periodu od 11:00-16:00. Uveče nanesite proizvode posle sunčanja na telo i lice kako biste hidrirali i nahranili kožu. Ne izlažite decu i bebe direktnoj sunčevoj svetlosti i čuvajte ih u hladu.

 

Sastav:
AQUA / WATER, ALCOHOL DENAT., HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, DIISOPROPYL ADIPATE, DIISOPROPYL SEBACATE, DICAPRYLYL ETHER, TOCOPHEROL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM POLYACRYLATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680012292

Pregled

Napišite vaš komentar

Anthelios Dermo-Pediatrics Invisible Spray (SPF50+) Ultra Resistant 200ml

Veoma visoka zaštita. Veoma vodootporan. Ne ostavlja bele tragove. Anthelios Dermo-Pediatrics nevidljivi sprej SPF50+ nudi široki spektar visoke zaštite (UVA, UVB) i pomaže da se koža zaštiti od oštećenja koja mogu nastati usled dejstva infracrvenih zraka i zagađenja. Namenjen za osetljivu kožu dece. Izuzetno otporan na vodu, znoj i pesak. Ne izaziva peckanje očiju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje