• Novo
    Lancaster Protecting Body Milk SPF50 (Limited Edition) 200ml | apothecary.rs
    Lancaster Protecting Body Milk SPF50 (Limited Edition) 200ml | apothecary.rs
    Lancaster Protecting Body Milk SPF50 (Limited Edition) 200ml | apothecary.rs

Delovanje:
Lancaster Protecting Body Milk je lagano i hidratantno mleko za telo sa visokim zaštitnim faktorom SPF50 koje se lako nanosi na kožu. Trenutno se upija, postaje nevidljivo na koži i ostavlja baršunasti finiš. Vaša koža je nahranjena tenom zdravog izgleda. Ovo mleko za telo dolazi u ograničenom izdanju, napravljenom kao poseban spoj sunca i mora. Udruživanjem snaga s Fondacijom princa Alberta II od Monaka kroz ovo ograničeno izdanje, prodajom ovog proizvoda doprinosi se finansiranju Mediteranskog programa Fondacije, mesta koje je inače posebno blisko srcima kuće Lancaster zbog svojih monaških korena.

 

Rezultati testa nakon upotrebe proizvoda:

- obnavljanje ćelija kože od oštećenja izazvanih UV zračenjem za +82%³

- tekstura je lagana za 100% žena⁴

- tekstura odmah postaje nevidljiva za 98% žena⁵

- formula se trenutno apsorbuje za 98% žena⁴

- koža ima zdrav izgled tena za 100% žena⁴

- koža je idealno i efikasno zaštićena za 96% žena³

- koža je hidrirana za 100% žena⁴

- koža je nahranjena za 98% žena⁴

- formula je vodootporna za 96% žena⁴

 

¹Nijedan proizvod za zaštitu od sunca ne može da pruži potpunu zaštitu od sunčevih zraka. Prekomerno izlaganje suncu je ozbiljna pretnja po zdravlje.

²U poređenju s Lancaster Body Milk bočicom od 175ml.

³In vitro test na Lancaster Sun Repair sistemu, kao i na Lancaster Sun Beauty asortimanu.

⁴Potrošački test obavljen na 50 žena odmah nakon upotrebe Lancaster Sun Beauty mleka za telo SPF50.

⁵Potrošački test obavljen na 50 žena nakon 2 nedelje upotrebe Lancaster Sun Beauty mleka za telo SPF50.

Izvor: Lancaster.

 

Razvijene u skladu s većinom strogih povelja koje danas postoje u industriji lepote, Lancaster linije proizvoda sadrže 40% manje sastojaka i uključuju čiste mirise. Istovremeno pružajući isti nivo zaštite i čulnosti koje Lancaster uvek garantuje, proizvodi poštuju morski život uz izbor filtera za sunčanje koje će vaša koža voleti, a ujedno čuvati mora i okeane. Lancaster proizvodi sadrže reciklirane materijale, dok su preklopne kutije i pakovanja napravljene od papira iz odgovornih izvora kako bi se smanjio uticaj na životnu sredinu. Novi proizvodi luksuzne kuće Lancaster su veganski i ne sadrže sirovine životinjskog porekla. Štaviše, kako je propisano evropskim zakonima, Lancaster ne testira svoje proizvode na životinjama. Stvoren u Monaku 1946. godine, Lancaster je pionirski ekspertski i luksuzni brend za regeneraciju kože lica i tela posvećen obnavljanju i zaštiti kože. Naučnici iz Lancastera su pioniri u upotrebi aktivnih sastojaka u nezi kože, uključujući ćelijske ekstrakte, remodeliranje retinola, revitalizaciju kiseonika i, nedavno, obnavljanje enzima za još veću efikasnost.

 

Način upotrebe:
Promućkajte pre upotrebe. Nanesite odgovarajuću količinu na dlan, a zatim ravnomerno zagladite preko tela. Koristite dlan kako biste ravnomerno naneli proizvod na kožu. Nanesite obilno po celom telu pre izlaganja suncu. Često ponovo nanosite da biste održali zaštitu, posebno nakon plivanja, znojenja ili brisanja peškirom. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite. Izbegavajte dodir s tkaninama. Držite bebe i malu decu dalje od direktne sunčeve svetlosti. Preterano izlaganje suncu je ozbiljna pretnja po zdravlje, čak i kada koristite proizvod za zaštitu od sunca.

 

Proizvode za zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka treba naneti na kožu pola sata pre izlaganja suncu, a postupak je potrebno ponoviti na svaka dva sata dokle god ste izloženi sunčevim zracima. Na taj način se smanjuje oštećenje kože. Najbolje je da dozvolite da koža sama upije zaštitne proizvode bez dodatnog jakog utrljavanja. Preterano izlaganje suncu je opasno i predstavlja ozbiljan zdravstveni rizik. Nemojte dugo da se zadržavate na suncu, čak i ako koristite proizvode za sunčanje. Proizvodi za zaštitu od sunca ne omogućavaju 100% zaštitu. Kako biste održali optimalan nivo zaštite nanosite dovoljnu količinu proizvoda za zaštitu od sunca na suvo lice i telo češće i obilnije, naročito nakon plivanja, boravka u vodi, treniranja, znojenja, tuširanja ili brisanja peškirom. Osobe koje imaju manje kose trebaju da nanesu proizvode za zaštitu od sunca na vrh glave ili da nose šešir. Dozvolite da koža u potpunosti upije proizvod i izbegavajte direktan kontakt s tkaninama i tvrdim površinama kako biste sprečili njihovu eventualnu prebojenost. Smanjivanje količine nanetog proizvoda na kožu će značajno umanjiti nivo zaštite. Uveče nanesite proizvode namenjene za posle sunčanja na telo i lice kako biste hidrirali, umirili i nahranili kožu. Ne zaboravite da se zaštitite od sunca time što možete da nosite šešire, kape, kačkete, naočare za sunce, kao i laganu rastresitu odeću svetlijih boja od prirodnih materijala kao što su pamuk, lan i svila. Boravite u hladu kada ste na otvorenom i ne izlažite se direktnoj sunčevoj svetlosti. Hidrirajte se redovno i imajte redovne lagane obroke. Na visokim temperaturama izuzetno je važno piti dovoljno tečnosti poput vode.

 

Izbegavajte sate kada sunce pada na vrhuncu u periodu od 10:00 do 17:00 časova. Obratite pažnju da vrhunac perioda sunca može da se razlikuje u zavisnosti od kontinenta i geografske lokacije na kojoj boravite. Redovno proveravajte status UV indeksa na lokaciji na kojoj boravite. Kada je nivo UV indeksa visok, potrebno je da boravite u hladu. Obratite pažnju da strukture hlada poput drveća, palmi, nadstrešnica i suncobrana nisu sigurna zaštita od sunca. Budite posebno oprezni oko vode, peska i snega. Ove površine reflektuju i odražavaju štetne sunčeve zrake, što može da poveća mogućnost dobijanja opekotina od sunca. Proizvode za zaštitu od sunca čuvajte u hladu i ne izlažite ih direktnoj sunčevoj svetlosti, naročito proizvode koji su upakovani u aluminijumske bočice.

 

Dečija koža je mnogo podložnija negativnim dejstvima UV zraka od kože odraslih osoba i zahteva posebnu zaštitu od sunca. Bebe starosti do 12 meseci nikako ne treba izlagati suncu. Ne izlažite decu i bebe direktnoj sunčevoj svetlosti i čuvajte ih u hladu. Izlaganje suncu dece do treće godine života mora biti minimalno, uz obaveznu zaštitu proizvodima za decu sa visokim zaštitnim faktorom. Tokom jakog sunca potrebno je zakloniti decu i staviti im šeširiće i kapice sa obodom dovoljno velikim da im štiti glave od jakog sunca. U bilo koje doba dana zaštitite nežnu dečiju kožu, posebno tokom igre napolju.

 

Sastav:
AQUA/WATER/EAU, DIISOPROPYL ADIPATE, DICAPRYLYL CARBONATE, GLYCERIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALCOHOL, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, DECYL COCOATE, ISOAMYL p-METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, POLY C10-30 ALKYL ACRYLATE, SILICA, ACETIC ACID, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BIFIDA FERMENT LYSATE, CAPRYLYLOXYPHENYLAMINO DIMETHYLTETRAHYDRO BENZOTHIAZINE CARBOXYLIC ACID, CARBOMER, CINNAMAL, CITRIC ACID, CITRONELLOL, DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL, DISODIUM EDTA, FARNESOL, GERANIOL, GLYCERYL STEARATE SE, HYDROLYZED CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, HYDROXYCITRONELLAL, JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) FLOWER EXTRACT, LACTIC ACID, LIMONENE, LINALOOL, MAURITIA FLEXUOSA FRUIT OIL, MICA, PENTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, SORBITAN CAPRYLATE, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM/FRAGRANCE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680014920

Pregled

Napišite vaš komentar

Protecting Body Milk SPF50 (Limited Edition) 200ml

Lancaster je posvećen ograničavanju svog uticaja na naša mora i okeane. Kroz ovaj cilj, Lancaster je kreirao ograničeno izdanje zaštitnog mleka za telo SPF50 kako bi podržao misiju Fondacije princa Alberta II od Monaka. Lancaster je stavio svoju kultnu, čistu formulu mleka za telo SPF50 u ekološki dizajnirano pakovanje. Njegova tehnologija Full Light štiti, osim UVB i UVA, od vidljive svetlosti i infracrvenih zraka za optimalnu zaštitu kože tela. Jedinstvena formula ne samo da nudi visoku zaštitu, već i pomaže u obnavljanju kože od oštećenja izazvanih suncem i pruža zlatni ten u pola vremena izlaganja suncu¹. Bočica koristi 54% manje materijala² sa smanjenim zatvaračem i poklopcem, i sadrži najmanje 49% reciklirane plastike.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje