• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Shiseido uvijač trepavica | apothecary.rs
    Shiseido uvijač trepavica | apothecary.rs
    Shiseido uvijač trepavica | apothecary.rs

Delovanje:
Shiseido uvijač trepavica je dizajniran bez ivica, a koji doseže i do najmanjih i najizazovnijih trepavica. Ima fleksibilne jastučiće od silikonske gume, a prema trepavicama je nežan i siguran i osigurava uvijanje od osnove do vrha.

 

Način upotrebe:
Otvorite uvijač i postavite ga na podnožje trepavica. Lagano stisnite trepavice. Za najpunije trepavice, pomerite uvijač dalje od baze i ponovo stisnite u sredinu trepavice. Pritisnite još jednom blizu vrha trepavica. Koristite maramicu ili suvu krpu da prebrišete uvijač trepavica i silikonske jastučiće između upotrebe.

 

Sastav:
METAL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680010273

Pregled

Napišite vaš komentar

Uvijač trepavica

Jedan od najdražih kultnih uvijača za trepavice, kojima se uvijaju trepavice radi lepog izgleda. Uvijajte trepavice poput profesionalaca uz Shiseido uvijač. Ovaj uvijač za trepavice hvata svaku trepavicu bez preskakanja, bez obzira na oblik očiju. Za glamurozne, usavršene trepavice.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje