• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Dior Backstage Lash Curler (uvijač trepavica) | apothecary.rs
    Dior Backstage Lash Curler (uvijač trepavica) | apothecary.rs
    Dior Backstage Lash Curler (uvijač trepavica) | apothecary.rs

Delovanje:
Sa zaobljenom mekom podlogom i mehanizmom koji se može stisnuti, Dior uvijač za trepavice je neverovatno udoban i lak za upotrebu. Jedan pritisak na ergonomske ručke rezultira uvijenim trepavicama koje traju ceo dan bez rizika od lomljenja i pružaju savršenu kontrolu. Za elegantno uvijanje trepavica najbolje je stisnuti od osnove prema vrhovima, od unutrašnjeg ugla ka spolja. Čak i ako su oči umorne, odmah izgledaju oživljene. Ostalo je samo da nanesete maskaru u vodootpornoj verziji kako biste bolje postavili novi oblik trepavica.

 

Način upotrebe:
Za elegantno uvijanje, najbolje je stisnuti trepavice od osnove prema vrhovima i od unutrašnjeg ugla ka spolja. Oči se odmah pojavljuju oživele. Nanesite maskaru na uvijene trepavice. Koristite uvijač za trepavice pre nanošenja maskare da biste maksimizirali rezultat šminke. Zamenite jastučiće nakon šest meseci upotrebe. Pre svake upotrebe, proverite uvijač i uverite se da su gornji i donji deo uvijača poravnati sa jastučićem. Nemojte preoblikovati ili savijati okvir uvijača. Uverite se da je podloga zadržala svoj oblik. Ako je podloga deformisana, koristite novu podlogu. Korišćenje oštećenog uvijača može izazvati povredu očiju i trepavica. Nemojte koristiti ovaj uvijač za trepavice ili bilo koji proizvod ako su vam oči povređene, iritirane ili inficirane. Držati van domašaja dece.

 

Sastav:
MEKANI OKRUGLI APLIKATOR OD PLASTIKE I METALA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680013300

Pregled

Napišite vaš komentar

Backstage Lash Curler (uvijač trepavica)

Dior Backstage uvijač za trepavice je tajno oružje Diorovih šminkera za savršeno uvijene trepavice u jednom jednostavnom koraku. Dior uvijač za trepavice prilagođava se svim oblicima kapaka i hvata čak i najteže dostupne trepavice bez priklještenja kapaka.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje