Izmena radnog vremena i dostave porudžbina tokom državnog praznika

Izmena radnog vremena i dostave porudžbina tokom državnog praznika

Povodom Dana državnosti Republike Srbije koji se proslavlja neradnim danima u četvrtak i petak, 15. i 16. februara 2024. godine, standardne, ekspresne i prioritetne isporuke svih potvrđenih porudžbina biće isporučene u definisanom roku i započinju počev od prvog radnog dana, odnosno od ponedeljka 19. februara 2024 godine.

 

U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, 15. i 16. februar obeležavaju se kao Sretenje, odnosno Dan državnosti Republike Srbije. Ovi dani vode se kao neradni, a kada Apothecary drogerija neće raditi, kao ni kurirske službe. Iz tog razloga u navedenom periodu sve primljene porudžbine pristižu na obradu tek prvog narednog radnog dana, nakon vikenda, tj. od ponedeljka 19. februara 2024. godine.

 

Tokom perioda državnog praznika i povezanog vikenda koji dolazi nakon praznika, Apothecary drogerija neće raditi, te iz tog razloga neće biti dostupni ni naši kontakt centri preko telefona i mejla.

 

Počev od ponedeljka 19.02.2024. godine Apothecary nastavlja da radi po svom uobičajenom radnom vremenu, a kada će se nastaviti s obradom porudžbina, prijemom telefonskih poziva i odgovara na pristigle mejlove.

Proizvod dodat za upoređivanje