Izmena radnog vremena i dostave porudžbina tokom prvomajskih i Uskršnjih praznika

Izmena radnog vremena i dostave porudžbina tokom prvomajskih i Uskršnjih praznika

Povodom prvomajskih i Uskršnjih praznika koji se obeležavaju neradnim danima, od 1. do 6. maja 2024. godine, standardne, ekspresne i prioritetne isporuke svih potvrđenih porudžbina biće isporučene u definisanom roku i započinju počev od prvog radnog dana, odnosno od utorka 7. maja 2024. godine.

 

U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, povodom prvomajskih i Uskršnjih praznika, radno vreme Apothecary drogerije će biti izmenjeno, a gde Apothecary neće raditi od 1. do 6. maja 2024. godine. Kako je definisano Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, 1. i 2. maj obeležavaju se kao Praznik rada, dok se 3, 4, 5. i 6. maj obeležavaju kao pravoslavni Uskršnji praznici. Ovi dani vode se kao neradni, a kada Apothecary drogerija neće raditi, kao ni kurirske službe. Iz tog razloga u navedenom periodu sve primljene porudžbine pristižu na obradu tek prvog narednog radnog dana, odnosno od utorka 7. maja 2024. godine.

 

Tokom perioda prvomajskih i Uskršnjih praznika, Apothecary drogerija neće raditi, pa iz tog razloga neće biti dostupni ni naši kontakt centri preko telefona i mejla. Počev od utorka 7. maja 2024. godine Apothecary nastavlja da radi po svom uobičajenom radnom vremenu, a kada će se nastaviti s obradom porudžbina, prijemom telefonskih poziva i odgovara na pristigle mejlove.

 

Apothecary sajt će biti dostupan za pregled i poručivanje proizvoda tokom neradnih dana, kao i onlajn plaćanje platnim karticama, ali skrećemo pažnju da će obrada porudžbina krenuti od utorka 7. maja 2024. godine, odnosno nakon završetka praznika.

Proizvod dodat za upoređivanje