Delovanje:
Namenjen je za odrasle i decu od 7. godine nadalje, jačanju otpornosti pre i tokom sezone prehlade, podizanju energije. Može se uzimati nekoliko meseci bez prekida, može se uzimati istovremeno sa antibioticima i drugim lekovima.

 

Način primene:
Imunoglukan P4H kapsule namenjene su za dugotrajnu podršku imunog sistema. Uzimajte 1–2 kapsule jedanput na dan, najmanje 2–3 meseca. Kod povećanih potreba bar prva 3 dana uzimajte po 3 kapsule jedanput na dan, a onda nastavite sa 1 kapsulom na dan dok ne potrošite pakovanje.
Ne žvaćite kapsule! Uzmite ih sa čašom vode i progutajte cele. Kapsulu možete otvoriti i sadržaj istresti na kašičicu. Popijte uz malo tečnosti, najbolje sa voćnim sokom. Kapsule uzmite na prazan stomak ujutro pola sata pre doručka ili naveče pre spavanja. Imunoglukan P4H kapsule nisu prikladne za decu do 3. godine. Čuvajte van domašaja dece! Čuvajte na tamnom i suvom mestu na temperaturi ispod +25 °C.

 

Sastav:
Imunoglukan sadrži vitamin C (kalcij L-askorbat), cink (cink citrat), sredstva protiv zgrudnjavanja (magnezijum stearat i mikrokristalna celuloza), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), boje (bakreni kompleks hlorofilina, titan dioksid). Kapsula je biljnog porekla.

 

Pakovanje: 30 kapsula

11006834

Pregled

Napišite vaš komentar

Imunoglukan P4H kapsule za imunitet 30 kapsula

Imunoglukan P4H kapsule su dodatak ishrani sa imunoglukanom, vitaminom C i cinkom koji doprinose radu imunog sistema. 

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje