Delovanje:
Napajena morskom soli koja podstiče cirkulaciju u vlasištu, formula efikasno oslobađa od nečistoća, aero zagađenja i nakupljanja ostataka proizvoda, dok vitamin B6 i salicilna kiselina obezbeđuju moćne antioksidantne moći. Masirajući se u vlasište kružnim pokretima, piling pomaže da se odčepe zagušene pore, promovišu obnovu i optimizira zdravlje vlasišta. Stvarajući intenzivnu teksturu pene u dodiru sa vodom, omogućava vlasištu da diše, podižući vlasi od korena kako bi povećao volumen koji je lagan kao pero.

 

Način upotrebe:
Na vlažnu kosu počnite lagano da nanosite skrab veličine oraha, kao i na vlasište (na vrhu, na slepoočnicama, na kruni i na vratu). Nežno masirajte vlasište, s vremena na vreme dodajte vodu u vlasište kako biste pomogli proizvodu da stvori gustu penu. Dobro isprati. Uvek sledite tretman po dužini i na kraju. Idealno je koristiti Scrub Énergisant jednom nedeljno.

 

Sastav:
HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL / LEMON PEEL OIL, LIMONENE, PARFUM / FRAGRANCE, CITRAL, ZINGIBER OFFICINALE ROOT OIL / GINGER ROOT OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 250ml

005680013149

Pregled

Napišite vaš komentar

Scrub Énergisant 250ml

Unapredite svoj uobičajeni šampon za dublje čišćenje Kérastase energizirajućim pilingom. Pročišćavajući piling za čišćenje kože, koji efektivno detoksira vlasište i kosu sklone mašćenju, dok se istovremeno bori protiv masnoće i peruti.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje