Delovanje:
Zahvaljujući laganoj teksturi gela koji se masira u vlasište, formula pspešuje mikrocirkulaciju, pospešuje obnovu kože i zapušene pore za optimizovano zdravlje vlasišta. Obogaćena blagom mešavinom pilinga od jojobe i slatke narandže, formula izglađuje, omekšava i hidrira vlasište bez oštećenja kutikula ili izazivanja iritacije. Upućujući vlasi hrskavim, citrusnim mirisom, piling koji se lako ispira ostavlja kožu slobodnom da diše, poboljšavajući sjaj i volumen kose.

 

Način upotrebe:
Na vlažnu kosu počnite lagano da nanosite skrab veličine oraha, kao i na vlasište (na vrhu, na slepoočnicama, na kruni i na vratu). Nežno masirajte vlasište, s vremena na vreme dodajte vodu u vlasište kako biste pomogli proizvodu da stvori gustu penu. Dobro isprati. Uvek sledite tretman po dužini i na kraju. Idealno je koristiti Scrub Apaisant jednom nedeljno.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE MEA, GLYCERIN, HYDROGENATED CASTOR OIL, ACRYLATES COPOLYMER, COCAMIDE MIPA, SODIUM CITRATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL POWDER / ORANGE PEEL POWDER, SODIUM HYDROXIDE, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, PROPYLENE GLYCOL, SALICYLIC ACID, HYDROGENATED JOJOBA OIL, CALCIUM PANTOTHENATE, POLYQUATERNIUM-10, MADECASSOSIDE, CI 42090 / BLUE 1, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 250ml

005680013148

Pregled

Napišite vaš komentar

Scrub Apaisant 250ml

Unapredite svoj uobičajeni šampon za dubinsko čišćenje pomoću umirujućeg Kérastase pilinga, alternativni tretman za čišćenje posebno dizajniran za osetljivo vlasište koji efikasno uklanja nakupljanje nečistoća, čestice zagađivača i višak sebuma, dok se istovremeno se bori protiv suvoće, peruti i ljuskavosti.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje