Delovanje:
Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel ima istu boju, miris i teksturu kao originalni Aquasource gel, sa novom i poboljšanom formulom. Veran Biothermovim Blue Beauty obavezama, Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel je prožet 100% prirodnim, obnovljivim i biorazgradivim Life Plankton™ probiotičkim ekstraktima i hijaluronskom kiselinom. Plastični poklopac je 100% recikliran, a staklena tegla je napravljena od 40% recikliranog stakla.

 

Šta je jedinstveno kod Biotherm Aquasource Hyalu Plump gela?

Opremljen je sa 2 hijaluronske kiseline molekularne težine u kombinaciji sa patentiranim regenerirajućim Life Plankton™ probiotičkim ekstraktima, i bori se protiv svakodnevnih agresora za vidljivo obnovljenu, zategnutu i blistavu kožu lica. Ova hidratantna krema ima formulu koja je dobra za kožu lica i poštuje vodeni život, kao i ambalažu koja je ekološki dizajnirana.

 

Ključni sastojci:

Dve molekularne težine hijaluronske kiseline: nude višedubinsko hidratantno dejstvo. Mala molekulska težina za brzo prodiranje dubokog dejstva i visoka molekulska težina za zadržavanje vode na površini kože.

 

Ekstrakt Life Plankton™ probiotika: 100% sastojak prirodnog porekla dobijen zbog njegovog bio-afiniteta sa kožom i pojačan plavom biotehnologijom.

 

Otkrijte legendarnu teksturu gela za hlađenje koju žene vole decenijama. Svež i kremast dodir koji se topi na koži i pomaže da probudite čula svakog dana. Pogodno za sve tipove kože, čak i za osetljivu kožu.

 

Način upotrebe:
Nanesite Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel svako jutro i/ili veče na očišćenu kožu lica. Stavite jednu dozu Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gela na dlan. Koristeći obe ruke, zagladite lice prema spolja počevši od centra. Završite vratom i dekolteom za intenzivnu hidrataciju. Izbegavajte konture očiju.

Da biste povećali efekat regeneracije na kožu, koristite ga sa Life Plankton™ Elikir serumom protiv starenja za dodatnu hidrataciju.

 

Sastav:
Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Prunus Armeniaca, Kernel Oiel, Cetearyl Isononanoate, Isopropyl Isostearate, Butyrospermum Parkii Butter, Ceramide Np, Carbomer, Sodium Chloride, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, 2-Oleamido-1, 3-Octadecanediol, Cholesterol, Adenosine, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydroxyacetophenone, Hydroxypalmitoyl Sphinganine, Capryloyl Salicylic Acid, Vitreoscilla Ferment, Citric Acid, Xanthan Gum, Menthoxypropanediol, Tocopherol, Chlorphenesin, Ci 19140, Ci 42090, Linalool, Limonene, Citral, Parfum.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 50ml

005680010956

Pregled

Napišite vaš komentar

Aquasource Hyalu Plump Gel 50ml

Biotherm kultni gel za hidrataciju, sada u još snažnijoj i čistijoj formuli. Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel trenutno daje koži 48-časovnu višedubinsku vlagu kako bi se borila protiv svakodnevne agresije za vidljivo obnovljenu, zategnutu i blistavu kožu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje