Delovanje:
Parfimer Francis Kurkdjian ponovo osmišljava legendarni chipre miris Miss Dior u kompoziciji koja spaja cvetne i voćne akorde s raskošnim notama ćilibara i drveta. U čast jasmina, originalnog mirisa Miss Dior iz 1947. godine, Francis Kurkdjian za Dior je odabrao jasmin s retkim aspektima, dobijen posebnim procesom ekstrakcije. Otkriva iznenađujuću ružičastu i voćnu notu koja je u kontrastu s drvenim tonovima i osvetljena naznakama mandarine.

 

Miss Dior Parfum ukrašen je tkanom „poignard" mašnom istkanom od Lurek niti, čija srebrna nijansa odražava boju i odjek nove etikete s potpisom. Simbol za Miss Dior, šareni uzorak okružuje svetlucavu ružičastu bočicu. Motiv Miss Dior etikete obavija je oko bočice u svetlucavim ružičastim tonovima, u kojoj se nalazi intenzivan i blistav miris, u čijem srcu sija esencija Miss Dior.

 

„Gospođica Dior je rođena iz tih večeri u Provansi obasjane krijesnicama, gde zeleni jasmin služi kao kontrapunkt melodiji noći i zemlje", istakao je Kristijan Dior (Christian Dior) 1947. godine. Novi Miss Dior Parfum je raskošan miris sa svetlim notama mandarine, gde voćni, ružičasti miris zvezdastog jasmina služi kao kontrapunkt melodiji drveta. Francis Kurkdjian, kreativni direktor Dior parfema ponovo osmišljava legendarni sok od Miss Dior chipre, kompozicijom koja spaja voćne cvetne akorde sa raskošnim notama ćilibara. „Zamišljanje novog Miss Dior parfema je želja da se u mirisu uhvati mladost svog vremena“, rekao je Fransis Kurkđijan, 2024. godine.

 

Mirisne note:

- penušava mandarina (penušave i sočne note mandarine)

- zvezdasti jasmin (cvetni akordi u kojima dominira intenzitet note jasmina, skrojen za Dior, prepuni su živahnih, slatkih i sočnih nota hrskavih i sočnih šumskih jagoda; Francis Kurkdjian je želeo da reprodukuje specifične note izvučene iz jasmina 1947. godine, kada je rođena Miss Dior, i upravo tako je izabran jasmin s retkim fasetama i posebno tretiran, kako u pogledu uslova berbe, tako i u pogledu upotrebe novih tehnologija; neviđen proces u kući Dior koji daje voćne akcente, sa nijansama jagode, breskve i kajsije, verne prošlogodišnjem jasminu uz očuvanje svog sjaja)

- šume ćilibara (senzualno i čvrsto građena drveno-ćilibarska kompozicija, usidrena punim i prefinjenim pačulijem, potamnjena gustim i vezivnim aljaskim kedrom, gde je šumski pod prekriven mahovinom kao da obavija kompoziciju)

 

Miss Dior je ponovo izmišljen. Cvetna, gurmanska eksplozija koja se kao voće sleže na jezik, umotavajući se u senzualno cveće i ostavljajući gust, drveni ćilibarski trag.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova "O" i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite miris direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke kao što su zglob, unutrašnji deo lakta i donji deo vrata. Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag. Miris takođe možete da stavite i na unutrašni deo kolena, odnosno deo iza samog kolena.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne, mantila i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite miris na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, CITRONELLOL, DIPROPYLENE GLYCOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, CITRAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, EUGENOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CI 17200 (RED 33), CI 19140 (YELLOW 5), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680014807

Pregled

Napišite vaš komentar

Miss Dior Parfum 30ml

Između snage i gracioznosti, smelosti i elegancije, Miss Dior Parfum je dah ženstvenosti i mladosti prema Dioru. Francis Kurkdjian, kreativni direktor Dior parfema, ponovo prisvaja početnu mirisnu inspiraciju Miss Dior, ulivajući joj duh savremene mladosti. Cvetna, gurmanska eksplozija koja se kao voće sleže na jezik, umotavajući se u senzualno cveće i ostavljajući gust, drveni ćilibarski trag, predstavlja pravi opis novog parfema kuće Dior.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje