• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Garnier Ambre Solaire Soothing After Sun 400ml | apothecary.rs

Delovanje:
Garnier Ambre Solaire intenzivno hidrira kožu, pruža efekat hlađenja i održava kožu hidriranom do 24 sata. Obogaćen je aloe verom, poznatom po izuzetno hidratantnim svojstvima. Ovaj losion za sunčanje posebno je napravljen da neguje i hladi suvu i dehidriranu kožu nakon izlaganja suncu. Formula je nelepljiva, nemasna i prijatna za upotrebu. Trenutno se upija, ostavljajući kožu meku na dodir i prijatnog mirisa. Dokazana efikasnost: umirena, negovana i hidrirana koža do 24 sata.

 

Način upotrebe:
Nakon sunčanja, nanesite uveče i pustite da losion deluje kao intenzivna hidratantna krema preko noći.

 

Proizvode za zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka treba naneti na kožu pola sata pre izlaganja suncu, a postupak je potrebno ponoviti na svaka dva sata dokle god ste izloženi sunčevim zracima. Na taj način se smanjuje oštećenje kože. Najbolje je da dozvolite da koža sama upije zaštitne proizvode bez dodatnog jakog utrljavanja. Preterano izlaganje suncu je opasno i predstavlja ozbiljan zdravstveni rizik. Nemojte dugo da se zadržavate na suncu, čak i ako koristite proizvode za sunčanje. Proizvodi za zaštitu od sunca ne omogućavaju 100% zaštitu. Kako biste održali optimalan nivo zaštite nanosite dovoljnu količinu proizvoda za zaštitu od sunca na suvo lice i telo češće i obilnije, naročito nakon plivanja, boravka u vodi, treniranja, znojenja, tuširanja ili brisanja peškirom. Osobe koje imaju manje kose trebaju da nanesu proizvode za zaštitu od sunca na vrh glave ili da nose šešir. Dozvolite da koža u potpunosti upije proizvod i izbegavajte direktan kontakt s tkaninama i tvrdim površinama kako biste sprečili njihovu eventualnu prebojenost. Smanjivanje količine nanetog proizvoda na kožu će značajno umanjiti nivo zaštite. Uveče nanesite proizvode namenjene za posle sunčanja na telo i lice kako biste hidrirali, umirili i nahranili kožu. Ne zaboravite da se zaštitite od sunca time što možete da nosite šešire, kape, kačkete, naočare za sunce, kao i laganu rastresitu odeću svetlijih boja od prirodnih materijala kao što su pamuk, lan i svila. Boravite u hladu kada ste na otvorenom i ne izlažite se direktnoj sunčevoj svetlosti. Hidrirajte se redovno i imajte redovne lagane obroke. Na visokim temperaturama izuzetno je važno piti dovoljno tečnosti poput vode.

 

Izbegavajte sate kada sunce pada na vrhuncu u periodu od 10:00 do 17:00 časova. Obratite pažnju da vrhunac perioda sunca može da se razlikuje u zavisnosti od kontinenta i geografske lokacije na kojoj boravite. Redovno proveravajte status UV indeksa na lokaciji na kojoj boravite. Kada je nivo UV indeksa visok, potrebno je da boravite u hladu. Obratite pažnju da strukture hlada poput drveća, palmi, nadstrešnica i suncobrana nisu sigurna zaštita od sunca. Budite posebno oprezni oko vode, peska i snega. Ove površine reflektuju i odražavaju štetne sunčeve zrake, što može da poveća mogućnost dobijanja opekotina od sunca. Proizvode za zaštitu od sunca čuvajte u hladu i ne izlažite ih direktnoj sunčevoj svetlosti, naročito proizvode koji su upakovani u aluminijumske bočice.

 

Dečija koža je mnogo podložnija negativnim dejstvima UV zraka od kože odraslih osoba i zahteva posebnu zaštitu od sunca. Bebe starosti do 12 meseci nikako ne treba izlagati suncu. Ne izlažite decu i bebe direktnoj sunčevoj svetlosti i čuvajte ih u hladu. Izlaganje suncu dece do treće godine života mora biti minimalno, uz obaveznu zaštitu proizvodima za decu sa visokim zaštitnim faktorom. Tokom jakog sunca potrebno je zakloniti decu i staviti im šeširiće i kapice sa obodom dovoljno velikim da im štiti glave od jakog sunca. U bilo koje doba dana zaštitite nežnu dečiju kožu, posebno tokom igre napolju.

 

Sastav:
AQUA / WATER, PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, LIMONENE, XANTHAN GUM, ZINC GLUCONATE, LINALOOL, ALOE BARBADENSIS / ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CARBOMER, FARNESOL, GERANIOL, BISABOLOL, METHYLPARABEN, CITRONELLOL, CITRAL, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400ml

005680014025

Pregled

Napišite vaš komentar

Ambre Solaire Soothing After Sun 400ml

Umirujuće mleko za posle sunčanja obogaćeno aloe verom hrani kožu koja se oseća dehidriranom nakon izlaganja suncu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje