Delovanje:
Biotherm Aquathermale osnažujući gel za pranje tela namenjen je za osobe sa suvom i osetljivom kožom. Nakon redovne upotrebe, koža je sjajnija i glatkija.

 

Od 1962. godine Biotherm nudi rešenja za negu kože koja se zasnivaju na bio-nauci. Svi Biotherm proizvodi za negu kože su prožeti ekskluzivnim Biotherm Life Plankton™, najjedinstvenijim sastojkom za regeneraciju kože i klinički je dokazano da pružaju transformativne i senzorne tretmane za negu kože koji pomažu u zaštiti i popravljanju kože od svakodnevnih urbanih agresora. Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije, dok Life Plankton™ kolekcija sadrži proizvode koji uključuju Life Plankton™ probiotički ekstrakt u najvećoj koncentraciji. Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™ sastavom, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni za njeno zdravlje.

 

Način upotrebe:
Uzmite malo gela u jednu ruku. Nanesite penu na mokru kožu rukama ili sunđerom. Dobro isprati vodom.

 

Sastav:
AQUA / WATER, GLYCERIN, SODIUM LAURETH SULFATE,SODIUM LAUROYL SARCOSINATE,COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDEMIPA, PARFUM / FRAGRANCE, PEG-150DISTEARATE, SODIUM CHLORIDE,PHENOXYETHANOL, COCOYL SARCOSINE, PPG-5-CETETH-20, PALMITIC ACID,LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL,POLYQUATERNIUM-7, ALPHA-ISOMETHYLIONONE, METHYL COCOATE, SODIUMBENZOATE, ZINC GLUCONATE, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, SODIUMCOCOATE, POTASSIUM CHLORIDE,EUGENOL, SODIUM HYDROXIDE, COPPERGLUCONATE, CI 61570 / GREEN 5, MANGANESE GLUCONATE, CITRIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680013231

Pregled

Napišite vaš komentar

Aquathermale Invigorating Body Wash 200ml

Otkrijte senzacije i moć čišćenja čiste termalne vode. Biotherm donosi spa u kuću, uz svako tuširanje sa Aquatermale gelom.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje