- Nominalna širina: 56 mm

- Prozirni lubrifikovan kondomi od prirodnog lateksa

- Easy-On oblik za udobnost i prianjanje

- Poseban Performa™ lubrikant sadrži 5% benzokaina kako bi produzio erekciju

- Dermatološki ispitani

Durex Mutual Pleasure kondomi su dizajnirani tako da vašoj partnerki i vama omoguće intenzivniji užitak koji će vas oboje dovesti do vrhunca. Kondom je sa spoljne strane rebrast i tačkast kako bi nju ubrzao, dok je s unutrasnje strane premazan lubrikantom s benzokainom kako bi njega usporio. Poseban način na koji su izrađeni Durex Mutual Pleasure kondomi znači da mirišu bolje pa nema neugodnih smetnji. Možete se samo opustiti i uživati!

Upozorenje: Lubrikant na Durex Mutual Pleasure kondomima može uzrokovati osip, nadraženost, pečenje i svrab. Pazite da ne dođe u dodir sa očima pa ga isperite nakon upotrebe. Ako osetite nadraženost, prestanite upotrebljavati Durex Mutual Pleasure. Ako nema poboljšanja, posetite lekara. Ne upotrebljavajte ove kondome ako vi ili vaš partner imate upaljenu ili oštećenu kožu. Ako vi ili vaš partner osetite teškoće pri disanju ili vam usne poplave pri upotrebi ovih kondoma, odmah se prestanite s upotrebom i nazovite lekara.

Prerana ejakulacija uobičajen je problem koji može imati puno uzroka i možda zahteva lekarski savet ili nadzor. Ako vam ne pomognu ovi kondomi, potražite savet lekara. Pažljivo pročitajte uputstvo u unutrašnjosti pakovanja, posebno ako koristite kondome pri analnom ili oralnom seksu.

Upotrebite kondom samo jednom.

Nijedna metoda kontracepcije ne može osigurati 100%-tnu zaštitu od trudnoće, HIV-a ili polno prenosivih bolesti.

Poseban način na koji izrađujemo Durexove Mutual Pleasure kondome znači da mirišu bolje pa nema neugodnih smetnji. Možete se samo opustiti i uživati!

005680010161

Pregled

Napišite vaš komentar

Mutual Pleasure prezervativ 3kom

Rebrasti i tačkasti kondom s Performa™ lubrikantom osmišljen da nju ubrza, a njega uspori.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje