Delovanje:
UV svetlost je glavni uzrok oštećenja kože od Sunca, ali i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS) takođe može da prouzrokuje stvaranje slobodnih radikala koji zatim vrše stres na kožu. Eucerin sprej na pumpicu za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF50+ je preparat za zaštitu od Sunca za decu posebno formulisan da umiruje i štiti osetljivu dečju kožu od opekotina od Sunca i dugoročnog oštećenja kože izazvanog Suncem. Takođe, pogodan je i za primenu na atopičnoj koži. Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za veoma visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A. Ovaj moćni antioksidans neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS).

 

Sprej na pumpicu za zaštitu od Sunca za decu takođe sadrži i Gliciretinsku kiselinu koja stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože. Bez parfema i izrazito vodootporna formulacija takođe sadrži i Eucerinovu "bez tregova nakon pranja"* tehnologiju. Kliničkim i dermatološkim studijama je dokazano da odgovara dečjoj osetljivoj koži, uključujući i kožu sa atopijskim dermatitisom.

 

*Umanjuje intenzitet tragova preparata za zaštitu od sunca nakon pranja.

 

Ispunjava visoke standarde za UVA i UVB zaštitu koje definiše Cosmetics Europe. Nivoi UVA zaštite u preparatima je viši od EU preporuke.

 

Način upotrebe:
Temeljno nanesite preparat pre izlaganja Suncu i ponovo nanosite - naročito nakon plivanja, znojenja ili brisanja peškirom - kako biste zadržali primarnu zaštitu. Dozvolite da koža potpuno upije preparat i izbegavajte direktni kontakt s tkaninama i tvrdim površinama kako biste sprečili njihovu prebojenost. Smanjivanje količine preparata će značajno umanjiti nivo zaštite.

 

Nemojte ostajati dugo na Suncu, iako koristite preparat za zaštitu od Sunca. Prekomerno izlaganje Suncu je opasno po zdravlje. Bebe i malu decu ne izlažite direktnoj sunčevoj svetlosti. Izbegavajte kontakt sa očima.

 

Sastav:
Voda, Homosalate, Glycerin, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Dibutyl Adipate, Copernicia Cerifera Cera, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, VP-Hexadecene Copolymer, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Sucrose Polystearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydrogenated Polyisobutene, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 300ml

005680012239

Pregled

Napišite vaš komentar

Sun Protection Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50+ 300ml

Eucerin napredna spektralna tehnologija pruža veoma visoku UVA/UVB zaštitu kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS). Ovaj preparat za zaštitu od sunca takođe stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože. Zaštitni faktor SPF50+.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje