Delovanje:
Femibion 2 dizajniran za trudnoću od 13. do 40. nedelje i period dojenja. Obezbeđuje adekvatan unos vitamina iz grupe B, joda, vitamin C i E i pažljivo odabrane sastojke: selen, magnezijum, gvožđe, cink, vitamin D i lutein koji je udružen sa DHA (omega 3-masnim kiselinama) za normalan razvoj i rast ploda, intelektualne, motoričke i kognitivne sposobnosti deteta.

 

Način upotrebe:
Uzimati 1 tabletu i 1 kapsulu dnevno sa vodom. Preporučuje se upotreba od 4. meseca trudnoće i sve do kraja perioda dojenja.

 

Sastav:
FOLNU KISELINU, METAFOLIN® (L-METILFOLAT), AKTIVNI OBLIK FOLATA, KOJI ORGANIZAM ODMAH MOŽE DA KORISTI, VITAMIN B12 NEOPHODAN ZA OPTIMALNO DELOVANJE FOLATA, VITAMINE B1, B2, B6, C I E KAO I JOD, KOJI ODRŽAVAJU ZDRAV TOK TRUDNOĆE I PRAVILAN RAZVOJ PLODA, DHA, AKTIVNI OBLIK OMEGA-3 MASNIH KISELINA, ZNAČAJAN ZA PRAVILAN RAZVOJ MOZGA, VIDA, MOTORNIH I INTELEKTULANIH SPOSOBNOSTI PLODA I BEBE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 28 tableta i 28 kapsula

005680013360

Pregled

Napišite vaš komentar

Femibion 2 (28 tableta + 28 kapsula)

Za trudnice od 4. meseca trudnoće i dojilje. Femibion 2 obezbeđuje optimalan unos folata, omega-3 masnih kiselina (DHA), vitamina i joda, neophodnih za pravilan tok trudnoće, i rast i razvoj ploda i bebe.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje