Apothecary potpisao ugovor sa City Express kurirskom dostavom pošiljaka

Apothecary potpisao ugovor sa City Express kurirskom dostavom pošiljaka

U Apothecary internet drogeriji posvećeni smo konstantnom usavršavanju i poboljšanju usluga. Iz tog razloga uvek se trudimo da pronađemo načine da što bolje uslužimo svoje kupce, kao i da podignemo lestvicu u kvalitetu pružanja usluga. Težimo da budemo predvodnici u poslu kojim se bavimo, jer to možemo. Apothecary ima stroge kriterijume. Kao što to važi za naš sajt i proizvode koji se nalaze na njemu, naš način poslovanja, našu korporativnu kulturu, isto važi i za naše partnere s kojima sarađujemo. Iz tog razloga odabrali smo City Express kao novog partnera za kurirsku dostavu pošiljaka.

 

Apothecary je vođen strogom disciplinom, preciznošću, kvalitetnim dizajnom i finim detaljima. Želimo da pomeramo granice u komunikaciji i u industriji u kojoj radimo. Našim kupcima nudimo samo originalne, vrhunske i kvalitetne proizvode. Vodimo računa o svakom detalju, od trenutka kada naši kupci dođu na naš sajt i pročitaju sve informacije o proizvodima i njihovim svojstvima, do trenutka naručivanja proizvoda i njihove dostave do željene adrese u Srbiji¹. U ovom poslu ne možemo samostalno da radimo, već su nam uvek neophodni stabilni partneri s kojima pomeramo granice naše industrije u kojoj radimo i gde predstavljamo na koji način bi jedna firma zaista trebala profesionalno da se ponaša i predstavlja kulturu izvrsnost u poslovanju i iskustvu.

 

Želimo da budemo prepoznati po vrhunskom kvalitetu, načinu rada, ekspertizi u svojoj oblasti i detaljima u poslu. Kako nam je iskustvo naših kupaca od primarnih osnova, bitno nam je ne samo kako predstavljamo proizvode i celokupnu ponudu, već i kako i na koji način dostavljamo poručene proizvode. Od novembra 2023. godine, kupcima u Apothecary internet drogeriji biće omogućena dostava proizvoda preko kurirske službe City Express, koja svojom samostalnom transportnom mrežom pokriva sva mesta i gradove u Srbiji¹. City Express osnovan je 2002. godine u Beogradu, i to kao prva privatna kompanija koja se bavi kurirskom dostavom pošijaka. Narednih godina City Express je nastavio sa rastom i ekspanzijom kroz svoju transportnu mrežu, i omogućio logističku podršku od 340 vozila, 500 zaposlenih i prisutnost u 19 centara na teritoriji Srbije. Ova kurirska služba svojom mrežom pokriva celu Srbiju¹. CityExpress je od 2007. godine u vlasništvu Austrijske pošte (Österreichische Post), divizije za pakete i logistiku. Prva je i jedina kompanija za dostavu pošiljaka u Srbiji sa 100% učešća stranog kapitala.

 

Apothecary je odabrao City Express kao svog novog partnera u logistici, a koji će nam pomoći da kupljeni proizvodi stignu na vreme i direktno u ruke naših kupaca, vodeći računa o samim pošiljkama. Uslovi i cene isporuke proizvoda ostaju nepromenjeni, tako da našim kupcima ostavljamo opcije dostave proizvoda kao što su Standardna, Ekspresna i Prioritetna dostava. City Express će našim kupcima uvek pokušati da dostavi proizvode do najviše dva puta, a prethodno će Apothecary poslati obaveštenje mejlom o trenutku slanja pošiljke, kao i link za praćenje statusa isporuke. Isporuku paketa City Express vrši svakim radnim danom, od ponedeljka do petka u periodu između 08:00 i 17:00 časova.

 

Besplatno praćenje stanja pošiljke moguće je uraditi za sve naručene proizvode preko Apothecary internet drogerije. U saradnji sa City Express kurirskom dostavom, Apothecary svojim kupcima nudi mogućnost praćenja pošiljke preko interneta, a nakon izvršene potvrde narudžbenice. Prilikom prijema mejla sa narudžbenicom i potvrdom kupovine, kupci dobijaju kôd i link za praćenje pošiljke, a na osnovu kojeg u svakom trenutku mogu da provere status porudžbine. Takođe, status je moguće pratiti u okviru personalizovanog naloga na Apothecary sajtu, a preko kojeg je izvršeno naručivanje proizvoda.

 

Shodno uvođenju nove kurirske službe, Apothecary je ažurirao Uslove korišćenja i prodaje, Politiku privatnosti i zaštite podataka o kupcima, i Uslove transporta i isporuke, s ciljem naše obaveze informisanja kupaca, ali i sopstvenoj korporativnoj kulturi i odgovornom poslovanju, gde o svim aktivnostima obaveštavamo kako naše kupce, tako i javnost, a kao predvodnike u poslu i industriji kojom se bavimo.

 

 

¹Isporuka paketa vrši se isključivo na teritoriji Srbije, isključujući Kosovo i Metohiju.

Proizvod dodat za upoređivanje