Praznici su u Apothecary drogeriji

Praznici su u Apothecary drogeriji

Najlepši period godine predstavljaju upravo Nova godina i Božić, gde se radujemo vremenu koje ćemo provesti sa svojim prijateljima, porodicama i bliskim osobama. Ovo je period godine koji nas uvek povezuje za sneg, jelke, ukrase, bogatu trpezu, ali i sigurnost koju nam pružaju naši najbliži, znajući da nismo sami. Pored pokazivanja pažnje, vere, iskazivanja emocija, ljubavi i prijateljstva, svi mi volimo da ponudimo više od toga, i da svojim gestovima obradujemo druge, ali i sebe. Nešto što će ulepšati ne samo jedan, već svaki dan, i učiniti da život bude malo lepši. Za predstojeće praznike, Apothecary nastavlja da nudi vrhunske proizvode za negu kože lica, tela i kose, a sada već tradicionalno svakog decembra pred kraj godine priprema izabrane originalne praznične setove vrhunskih kozmetičkih kuća.

 

Praznični setovi originalnih dermokozmetičkih i luksuznih brendova namenjenih ženama, muškarcima i deci su samo jedan deo naše ponude koja na jednom mestu objedinjuje sve što je potrebno za jedinstvenu negu. U ponudi Apothecary drogerije možete da pronađete samo kvalitetne proizvode za negu kose, krema za telo i lice, dermo-tretmana, seruma, šminke, parfema, toaletnih voda, proizvoda za brijanje i negu lica, tela i kose. Brendove koje smo pažljivo odabrali za ovogodišnje praznične setove uključuju Biotherm, Biotherm Homme, The Golden Goddess, YSL Yves Saint Laurent, Lancôme, Clinique, Estée Lauder, Kérastase, Rabanne, Clarins, Clarins Men, Shiseido, Shiseido Men, Dior, Dior Homme, King C. Gillette, Dolce & Gabbana, Zadig & Voltaire, Valentino, Sisley, The Golden Toddler, Armani, Bvlgari.

 

Tokom protekle tri godine birali smo proizvode koji čine malo lepši život, a ovih zimskih praznika pripremili smo i selekciju premijum i luksuznih setova za malo lepšu Novu godinu i Božić. Prazničnu selekciju setova možete da pogledate na linku ovde.

 

Na Apothecary sajtu možete uživate u ponudi pravih premijum i luksuznih proizvoda, dok je sve vreme na raspolaganju naša korisnička podrška i asistencija prilikom kupovine, ukoliko je potrebno. Kupovina tj. poručivanje je veoma jednostavno, u samo par klikova ili dodira ekrana mobilnog uređaja, a sve proizvode moguće je platiti gotovinom pouzećem prilikom dostave proizvoda ili direktno preko našeg sajta platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i DinaCard. Ukoliko je ukupan iznos porudžbine preko 5.000 dinara, obezbedili smo besplatnu standardnu dostavu na željenu adresu u Srbiji i to u roku do 5 radnih dana od trenutka potvrde porudžbine. Pored toga, postoji mogućnost i za ekspresnu i prioritetnu dostavu koje osiguravaju još brzu isporuku proizvoda za tri, odnosno jednog radnog dana, uz određenu doplatu.

 

Kako bi praznici bili još lepši i kako biste iznenadili vama drage osobe, prilikom poručivanja, moguće je izabrati dodatnu uslugu pakovanja poklona pri kojoj će vaša porudžbina biti upakovana u elegantno praznično pakovanje i na taj način odmah biti spremna za poklanjanje.

 

Apothecary karakterišu luksuzni i premijum proizvodi, brendovi i proizvođači, jer smo vrlo probirljivi kada su u pitanju proizvodi. Ne samo što vodimo računa o tome koje ćemo proizvode da ponudimo, već i kako su oni upakovani, predstavljeni, ali i da li je sastav proizvoda bezbedan za upotrebu. Težimo da se uvek razlikujemo i da budemo prepoznati kao brend koji je luksuzan, ali koji predstavlja sinonim za bezbednost, originalne proizvode i pouzdanost. Ovogodišnju kolekciju setova i proizvoda birali smo tokom proteklih meseci i izdvojili one koji imaju izuzetno bogatu istoriju u oblasti kozmetike.

 

Od 1962. godine Biotherm nudi rešenja za negu kože koja se zasnivaju na bio-nauci. Svi Biotherm proizvodi za negu kože su prožeti ekskluzivnim Biotherm Life Plankton™ najjedinstvenijim sastojkom za regeneraciju kože i klinički je dokazano da pružaju transformativne i senzorne tretmane za negu kože koji pomažu u zaštiti i popravljanju kože od svakodnevnih urbanih agresora. Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije. Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje. Da je samo 1% više ovog sastojka, Biotherm proizvodi bi se prodavali isključivo uz recepte lekara, što potvrđuje posvećenost i kvalitet proizvoda u oblasti nege kože žena i muškaraca. Biothrem je takođe poznat po svojoj Biomains kreme za ruke protiv starenja kože. Ova krema, odnosno tretman na ruke i nokte održava ruke mladima više od 70 godina. Ono što ovu kremu za ruke čini jedinstvenom je to što je prožeta svežim aromatičnim mirisom, a hidratantna krema za ruke se brzo upija u kožu. S originalnom Biotherm formulom i novim dizajnom, možete sa potpunim samopouzdanjem da uživate u prednostima Biomains kreme za ruke koja postoji već 70 godina na tržistu.

 

Ključni sastojak jedne od najluksuznijih i najpoznatijih La Mer krema je Miracle Broth™ koji se nalazi na jedinom mestu na svetu. U netaknutim vodama ostrva Vankuver, La Mer ručno bere alge u nastojanju da podrži njenu održivost za generacije koje dolaze. Jedna od najbrže rastućih biljaka na svetu, sa izuzetnim moćima samoregeneracije, Giant Sea Kelp je u srcu Miracle Broth™ sastojaka (čudesnog bujona). Svaki put kada se napravi Miracle Broth™ sastojak, on je prožet kapljicama serije koja je došla pre nje, stvarajući bezvremensku vezu s originalom. Miracle Broth™ je snažan antiiritant koji definiše svaki La Mer proizvod. Napravljen je od mešavine morskih algi, vitamina, minerala i drugih hranljivih materija. Miracle Broth™ sastojak prolazi kroz 3 do 4 meseca fermentacije i izlaganja svetlosnim i zvučnim talasima, otključavajući obnavljajuću snagu koja čini prednosti La Mer proizvoda nepogrešivim. U srcu svakog La Mer proizvoda danas, Miracle Broth™ je neophodan ključni sastojak i nalazi se u svakom La Mer proizvodu čineći ih tako jedinstvenim, kvalitetnim i luksuznim.

 

Kuća Clarins je vrlo poznata po svom Double Instant serumu za lice, koji je stvoren 1985. godine, kada je Jacques Courtin-Clarins želeo da stvori eliksir mladosti, kao i najbolji proizvod protiv starenja kože lica. Ovaj serum do sada je reformulisan 8 puta i predstavlja simbol Clarinsove stalne inovacije. Serum je dobio naziv “dupli” jer se sastoji iz dve vrste komponenti – jedne koja je bazirana na vodi, i drugoj koja je bazirana na ulju. Obe dolaze u dodir i mešaju se tek na dlanu ruke prilikom upotrebe seruma. Clarins Double Instant serum ima univerzalnu strukturu koja odgovara svim tipovima kože. Takođe, ovaj serum stimuliše svih 5 vitalnih funkcija kože (regeneracija, oksigenacija, ishrana, hidratacija i zaštita) i predstavlja kompletno anti-age delovanje namenjeno koži lica.

 

Lancôme je osnovao 1935. godine vizionar pionir parfimer Armand Petitjean. Više od 80 godina, luksuzni kozmetički brend Lancôme oličava glamur sa suštinskim francuskim dodirom. Kvalitetna nega kože, bezvremenski stil i naučno dokazani rezultati obezbeđuju njenu reputaciju autoriteta za šminkanje i inovatora za negu kože, i ne samo da drži korak, već i prevazilazi očekivanja stalnim podizanjem nauke i kreativnosti na nove nivoe. Tokom decenija, Lancôme širi svoju viziju francuskog duha i elegancije u kombinaciji sa velikim inovacijama omogućavajući mu da postane jedan od vodećih brendova luksuzne lepote u svetu. Već više od 80 godina, luksuzni kozmetički brend Lancôme oličava glamur sa suštinskim francuskim dodirom.

 

Godine 1872. Shiseido je otvorio svoja vrata u Ginzi u Tokiju. Porodični biznis koji je započeo kao prva japanska apoteka zapadnog stila transformisao se u globalnog giganta lepote koji trenutno posluje u približno 120 zemalja i regiona širom sveta. Bogatu Shiseido istoriju i tradiciju karakteriše dug niz inovacija i prvih kategorija koje su u više navrata postavljale nove standarde i čiji su efekti proširili čitavu industriju lepote. Čak 150 godina kasnije, Shiseido posvećenost inovacijama je postojana kao i uvek. Sa sedištem u Japanu, cilj Shiseido kuće je da prevaziđe granice i izađe van kozmetičkog biznisa kako bi realizovali inovacije u lepoti kroz stvaranje jedinstvenih proizvoda, isporučujući nove vrednosti i aktivno doprinoseći blagostanju svojih kupaca širom sveta kroz lepotu. Shiseido je tako postao jedna od najstarijih kozmetičkih kuća na svetu.

 

Estée Lauder, osnivač kompanije koja nosi njeno ime, bila je vizionar i uzor. Ona je bila osoba koja je dokazala da je sve moguće. Bila je ispred svog vremena u svakom pogledu, stvorila je i vodila jednu od najprestižnijih i najinovativnijih kompanija na svetu dok je mnogima služila kao supruga, majka i odan prijatelj. I sve je to uradila sa šarmom, humorom i izuzetnim stilom. Sa strašću je volela lepotu i svim srcem verovala u njenu moć. Gospođa Estée Lauder započela je svoj posao sa četiri proizvoda za negu kože i jednostavnom pretpostavkom da svaka žena može biti lepa. Vođena tom filozofijom, uz istrajnost, kreativnost i strast, promenila je lice kozmetičke industrije kakvu poznajemo danas. Estée je počela da prodaje proizvode za negu kože i šminku u kozmetičkim salonima, demonstrirajući svoje proizvode na ženama dok su sedele pod haubama za kosu. Takođe, ona je prva koja je pokrenula inicijativu poklanjanja uzoraka, odnosno testera proizvoda kupcima, a kako bi bili u prilici da isprobaju nove i drugačije proizvode koje bi potom kupil. Godine 1946. ona i njen suprug su zvanično pokrenuli kompaniju, a godinu dana kasnije dobili su svoju prvu veliku porudžbinu proizvoda za američku robnu kuću Saks Fifth Avenue. Kada je brend Estée Lauder počeo da se reklamira, Estée je insistirala na tome da štampane reklame budu aspirativne i da osnaže žene da se prepoznaju u njima. Odabrala je bledo tirkiznu boju za bočice svog brenda, verujući da prenosi osećaj luksuza i da se slaže sa svim ostalim dekorima, poput zlatnih.

 

Sada kada znamo i kada smo svesni bogate istorije kozmetičke industrije i vizionara koji su kreirali proizvode, izuzetno smo ponosni što Apothecary i ovde godine može da ponudi samo najkvalitetnije proizvode za negu kože tela, lica i kose u vidu prazničnih setova za Novu godinu i Božić, a kako biste obradovali sebe ili vama drage osobe. Praznici su u Apothecary drogeriji, mestu gde zajedno stvaramo upravo ovakvu istoriju i gde je lepota vanvremenska, a život malo lepši.

Proizvod dodat za upoređivanje