La Mer proizvodi za regeneraciju kože lica u Apothecary drogeriji

La Mer proizvodi za regeneraciju kože lica u Apothecary drogeriji

Ključni sastojak jedne od najluksuznijih i najpoznatijih La Mer krema je Miracle Broth™ koji se nalazi na jedinom mestu na svetu. U netaknutim vodama ostrva Vankuver, La Mer ručno bere alge u nastojanju da podrži njenu održivost za generacije koje dolaze.

 

Jedna od najbrže rastućih biljaka na svetu, sa izuzetnim moćima samoregeneracije, Giant Sea Kelp je u srcu Miracle Broth™ sastojaka (čudesnog bujona). Svaki put kada se napravi Miracle Broth™ sastojak, on je prožet kapljicama serije koja je došla pre nje, stvarajući vanvremensku vezu s originalom. Miracle Broth™ je snažan antiiritant koji definiše svaki La Mer proizvod. Napravljen je od mešavine morskih algi, vitamina, minerala i drugih hranljivih materija. Miracle Broth™ sastojak prolazi kroz 3 do 4 meseca fermentacije i izlaganja svetlosnim i zvučnim talasima, otključavajući obnavljajuću snagu koja čini prednosti La Mer proizvoda nepogrešivim.

 

La Mer putovanje je počelo kada je dr Maks Huber zadobio opekotine u laboratorijskoj nesreći i bio inspirisan da kreira sopstvenu sudbinu. Nadahnut lekovitom moći morskog dna, ovaj fizičar nadao se da će otkriti legendarne isceliteljske moći i postao je jedan od prvih koji je koristio morske alge u tretmanu kože lica.

 La Mer u Apothecary drogeriji

Preko 6.000 eksperimenata i preko 12 godina istraživanja doveli su do epifanije celog života – procesa fermentacije koji je transformisao morske alge i druge čiste sastojke u Miracle Broth™. Ovaj eliksir za obnavljanje ćelija u srcu je svih La Mer proizvoda danas, i zaslužan je za promenu izgleda njegove kože, čineći tako La Mer proizvod jedinstvenim, kvalitetnim i luksuznim.

 

Apothecary karakterišu luksuzni i premijum brendovi i proizvođači, jer smo vrlo probirljivi kada su u pitanju proizvodi. Ne samo što vodimo računa o tome koje ćemo proizvode da ponudimo, već i kako su oni upakovani, predstavljeni, ali i da li je sastav proizvoda bezbedan za upotrebu. Sve La Mer proizvode možete da pogledate OVDE.

 

 

Fotografije: La Mer.

 

Proizvod dodat za upoređivanje