Najnoviji dodatak "Born in Roma" kolekciji, Valentino u 2024. predstavlja "Green Stravaganza" mirise za muškarce i žene

Najnoviji dodatak "Born in Roma" kolekciji, Valentino u 2024. predstavlja "Green Stravaganza" mirise za muškarce i žene

Legendarnu italijansku modnu kuću Valentino karakterišu luksuz, smelost i kult. Već više od 50 godina, Valentino je kamen temeljac međunarodne modne scene, kreirajući evokativne mirise, modne proizvode za nošenje i prepoznatljive cipele i tašne (pod etiketom Valentino Garavani) sa visokom modom. Kao najnoviji dodatak Born in Roma kolekciji mirisa, Valentino u 2024. godini dodaje Green Stravaganza parfemsku vodu za žene i toaletnu vodu za muškarce.

 

Valentino Donna Born in Roma Green Stravaganza je cvetno-ćilibarski drveni miris kreiran ekstravagantnom mešavinom senzualnog akorda lapsang souchong čaja i raskošnog apsoluta jasmina. Ova parfemska voda istražuje ekstravaganciju Rima i mnoge živahne načine kako bi žena bila ono što jeste. To je cvetno-ćilibarski parfem koji se otvara prepoznatljivim akordom lapsang souchong čaja i stapa se sa blistavim apsolutom jasmina. Baza se sastoji od ekstrakta vanile iz održivog izvora za dugotrajan, senzualan trag.

 

Valentino Donna Born in Roma Green Stravaganza

Dok sunce izlazi i sija nad večnim gradom, Valentino Donna Borna in Roma Green Stravaganza vodi u smelu avanturu u hladne vrtove Rima, gde je moguće slobodno živeti i izražavati se. Inspirisan bogatim vrtovima večnog grada, ovaj cvetno-ćilibarni drveni miris otvara vrata ekstravagantnom svetu, kreiranom raskošnom mešavinom akorda lapsang souchong čaja i blistavog apsoluta jasmina, sa zadivljujućim dodirom ekstrakta vanile. Parfemska voda Valentino Born in Roma Green Stravaganza vodi put do ekstravagancije Rima, omogućavajući da se oseti energija, oslobodi svoja prava ličnost i da se živi preterano, jer postoji mnogo načina da žena budete ono što jeste. Vodeća nota ovog mirisa je ćilibar, a cvetni parfem za žene rođen je u bogatim vrtovima Rima. Ključne note su akord čaja, jasmin i vanila.

 

 

Valentino Uomo Born in Roma Green Stravaganza Eau de Toilette

Valentino Born in Roma Uomo Green Stravaganza toaletna voda za muškarce takođe je rođena iz bogatih vrtova Rima. Toaletna voda boje zelenog ćilibara otvara se pikantnom svežinom bergamota i stapa se s bogatim akordima kafe i vetiverom održivog porekla za dugotrajan, aromatičan miris. Dok sunce izlazi i sija nad večnim gradom, ova toaletna voda za muškarce vodi u smelu avanturu u ekstravaganciju Rima. Ključne note Valentino Uoma Born in Roma Green Stravaganza toaletne vode su bergamot, kafa i vetiver. Nova toaletna voda za muškarce vodi u smelu avanturu kroz hladne vrtove Rima gde je moguće slobodno živeti i izražavati se kroz svoje jedinstvene načine. Valentino poziva muškarce da se usude da budu preterano samostalni u smelom i bogatom Rimu, kao i da žive strast i ekstravaganciju ovog večnog grada.

 

Valentino Born in Roma Uomo Green Stravaganza je miris za muškarce koji istražuje ekstravaganciju Rima. Miris ambera otkriva magnetni miris iz svežine srca kalabrijskog bergamota i akorda kafe. Dinamičko uparivanje je pojačano haitanskim vetiverom iz održivog izvora, ostavljajući dugotrajan mirisni trag.

 

Bočice parfema odaju počast legendarnom Valentinu Rockstudu. Ovaj oštri piramidalni dizajn, inspirisan rimskom arhitekturom, je potpis kuće Maison Valentino. Deo Valentinove modne ikonografije i simbol Rima gde ulepšava gradska vrata i zidove, Rockstud je transformativni simbol. Oštre bočice mirisa ukrašene klinovima su još moderniji zahvaljujući kontrastu crne kože sa živopisnim zelenim ispisom. Kod Valentina, zelena je smela i preterana, strastvena i ekstravagantna.

 

Saznajte više o Valentino Born in Roma Green Stravaganza novim mirisima za muškarce i žene na Apothecary sajtu, a koji su predstavljeni 2024. godine.

Proizvod dodat za upoređivanje